Volg wekelijks les

Met deze lessen ontwikkel je jezelf tot een betere en meer complete padelspeler. Wekelijks ga je met jouw trainer aan de slag met een onderwerp afhankelijk van jouw niveau. Na de lessenreeks kun je jezelf verder blijven ontwikkelen door je in te schrijven voor de volgende lessenreeksen van telkens 10 of 20 weken.

 


Speciaal geselecteerde onderwerpen
Eén keer per week 60 minuten les
Vaste groep van 3 of 4 spelers
Vaste trainer
dag en tijdstip


Wat houdt een 10-weekse in?

Afhankelijk van jouw niveau, word je per les uitgedaagd. Als beginnende speler zul je extra veel tijd besteden aan de basisvaardigheden. Ben je een gevorderde padelspeler? Dan zul je ook aan de slag gaan met de gevorderde slagen, zoals de bajada, vibora, dropshot en smash.

Per niveau (niveau 9, 8, 7, 6, 5 en 4) hebben wij lesonderwerpen geselecteerd om jouw spel te verbeteren. Wekelijks ga je met jouw trainer zowel technisch als tactisch aan de slag. Na het volgen van het lesprogramma heb je geoefend met de slagen die jij nodig hebt op jouw niveau. En tegelijkertijd werk je ernaar toe om een hoger niveau te bereiken.

 

‘Ontdek alvast een aantal onderwerpen via ons YouTube-kanaal’

 


Wanneer starten de lessen?

Je kunt starten op één van de onderstaande seizoen. Elk seizoen bestaat uit telkens 10 lesweken. Echter vanwege toernooien en/of baan beschikbaarheden kan het zo zijn dat een seizoen uit minder lessen bestaat, bijvoorbeeld uit 9 of 8 weken. Dit wordt van tevoren aan gegeven en de prijs wordt naar verhouding berekend.

🎾 Januari t/m maart 2024
Deadline inschrijven: 3 december 2023
Start vanaf: 8 Januari (10-weekse)

🎾 April t/m juni 2024
Deadline inschrijven: 3 maart 2024
Start vanaf: 25 maart (10-weekse)

🎾 Juni t/m september 2024
Deadline inschrijven: 19 mei 2024
Start vanaf: 10 juni (10-weekse)

🎾 Oktober t/m december 2024
Deadline inschrijven: 1 september 2024
Start vanaf: 30 september (10-weekse)

 


Op welke dagen worden er lesgegeven?

Lessen worden gegeven tussen 09:00 en 23:00 uur. In de schoolvakanties en op feestdagen worden er (tenzij anders aangegeven) geen lessen gegeven. Geef jouw beschikbaarheid aan op het inschrijfformulier welke je onderaan deze pagina vindt. Afhankelijk hiervan gaan wij jou proberen in te plannen op een bepaalde dag in het rooster.

 


Wat als er onverhoopt een les uitvalt?

Bij annuleringen door onvoorziene omstandigheden, zoals locatiebeperkingen of weersomstandigheden, alsook eventuele ziekte van de trainer, ontvang je onmiddellijk een melding in jouw WhatsApp-groep. Om de gemiste lessen goed te maken, ontvang je een persoonlijke GiftCode met het krediet van de geannuleerde les per e-mail. Mis je meer dan 1 les? Dan wordt je balans opgehoogd door jouw locatiemanager binnen enkele dagen na annulering van de les. De Giftcode kan worden gebruikt voor alle nevendiensten van Padel-Only, zoals het Trainings event, losse lessen, waterputs en andere activiteiten.

 


 Wat kost de 10-weekse lessenreeks?

De onderstaande prijzen zijn voor een 10-weekse lessenreeks (baanhuur, trainer, lesmateriaal etc) en inclusief BTW. Je dient zelf voor een racket en juiste schoenen te zorgen. De padelclub verkoopt padel materiaal bij Padelclub Feijenoord te Rotterdam. Hier kun je rackets testen en aanschaffen.

Prijzen piekuren (piekuren zijn maandag t/m vrijdag na 17:00 uur en het gehele weekend)
• 4 spelers in de groep = € 225 p.p.
• 3 spelers in de groep = € 300 p.p.
• 2 spelers in de groep = € 450 p.p.
• 1 speler in de groep = € 900 p.p.

Prijzen daluren (maandag t/m vrijdag vóór 17:00 uur)
• 4 spelers in de groep = € 190 p.p.
• 3 spelers in de groep = € 255 p.p.
• 2 spelers in de groep = € 380 p.p.
• 1 speler in de groep = € 760 p.p.

 


Inschrijfformulier Victoria

Vul het onderstaand inschrijfformulier in om je in te schrijven. Denk eraan: hoe ruimer jouw beschikbaarheid, hoe groter de kans op een succesvolle plaatsing. Je kunt jezelf individueel inschrijven, echter hebben groepsaanmeldingen voorkeur in de planning. Je kunt je dus het beste als groep aanmelden.

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00