Start met Padel bij Padelclub Victoria


Padel, makkelijker te leren dan tennis. Naast dat het makkelijker is, is het ook heel uitdagend op ieder niveau. Wij laten je graag zien waarom! Tijdens dit event leer je de regels en oefen je met de basis slagen onder begeleiding van een van onze Padel trainers. 


Wat gaan we doen?

Volwassenen: Tijdens de eerste minuten op de padelbaan leer en oefen je met de basis van Padel. Als je nog geen eigen racket hebt, krijg je deze van ons te leen. Je ontdekt en oefent vervolgens met de Forehand, de Backhand, de Service en de bal terugslaan nadat hij tegen de achtermuur is gekomen. Aan het einde van het event heb je Padel geoefend, je kent de regels en je hebt een wedstrijd gespeeld. Let op: Vanwege de corona-maatregelen kunnen we voorlopig geen toernooivorm organiseren.

Junioren: Iedereen vanaf 5 – 14 jaar kan meedoen met het JR event. Tijdens dit starters event zal er geen toernooivorm gespeeld worden, maar zul je wel Padel spelenderwijs ontdekken.

 


Wat zijn de kosten?

Als lid van Padelclub Victoria: € 7,5 , koop hier je credit.
Als niet-lid van Padelclub Victoria: € 15 , koop hier je credit


Meld je in het onderstaande rooster aan

Na het aanschaffen van jouw persoonlijke credit, kun je in het online rooster hieronder een datum kiezen en je hiervoor aanmelden. Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar arwin@padel-only.nl of 0612123876.