Padel jeugd bij Padelclub Victoria


Inloop – kennismaken & oefenen

Heb je nog nooit padel gespeeld? Of wil je gewoon extra oefenen? Doe dan mee met de inkooptrainingen. Elke dinsdag en donderdag worden deze bij Padelclub Victoria georganiseerd.
Voor de leeftijdscategorie 5 t/m 7 jaar, 8 t/m 10 jaar en 11-15 jaar.
Als je nog geen eigen racket hebt, krijg je deze van ons te leen.

Aanmelden voor één of meer inlooplessen

 


17-weekse jeugd cursus – Elke week een les

  • Elke week een padelles
  • Gratis meedoen met jeugd inlooplessen

Wat gaan we doen?

Na het aanmelden gaan wij proberen je een plaats te geven in het rooster. Als dit lukt gaan we aan de slag. Per half jaar zijn er 17 lessen. Je kunt starten in oktober of in april. In de vakanties en op zon-feestdagen worden er geen lessen gegeven. Daarnaast ben je welkom om elke week kosteloos mee te doen met de inlooplessen. Dan heb je dus 2x padel training in de week.

 

Kosten

Kosten <11 jaar: 4-6 spelers per groep €209,- p.p. (45 minuten les)
Kosten >11 jaar
: 4-6 spelers per groep: €279,- p.p. (60 minuten les)
Let op: als een groepje 4 spelers heeft, dan kunnen we dus nog altijd twee spelers toevoegen. Zitten er 5 in de groep, kunnen we ook altijd nog 1 speler toevoegen.

 

Aanmelden

Heb je al een groepje van 4, 5 of 6 spelers? Dan kun jouw groepje aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Heb je nog geen groepje? Dan gaan wij proberen om een groepje compleet te maken. Meld je hieronder als individu, tweetal of als drietal aan.


 

Inschrijfformulier – momenteel gesloten

Vul het onderstaande inschrijfformulier in om je aan te melden.
Na het aanmelden krijg je een bevestigingsmail met belangrijke informatie voor het vervolg.
Heb je vragen, stuur gerust een e-mail naar: arwin@padel-only.nl
Toch nog interesse, vul het formulier hieronder in. Mogelijk lukt het nog en kunnen we je nog plaatsen.

 


 

”Padel is goed voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling”

 


 

Padel kids (stage 1) 5 t/m 7 jaar
Speelsgewijs, veilig en vooral samenwerkend gaat je kind aan de slag met de basis van Padel op de padelbaan met en zonder het padelracket. Naast de duidelijke regels die wij maken gaan we plezier maken op de baan. Er worden verschillende oefeningen en spelletjes gedaan waarbij ook oog is voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling. Ontdek ook de kids lessen van 45 minuten. Wij zorgen volledig voor uw jeugdspeler het gehele lesuur.

 

” De lessen zijn veilig en speelsgewijs opgebouwd, leer cognitief, sociaal affectief en motorisch! ”

 


 

Padel kids (stage 2) 8 t/m 10 jaar 
Tijdens speelsgewijze en doelgerichte oefeningen met de groep worden er allerlei technische, tactische, mentale en fysieke tips en tricks uitgedeeld om het spel te verbeteren! Je wordt beter en slimmer in het Padel spel en hierdoor wordt het steeds leuker en leuker. Ervaar steeds langere en spannende rally’s! Ontdek ook de kids lessen van 45 minuten.

 

”De meest ideale leeftijd om padel te leren spelen!”

 


Padel Junioren (stage 3) 11 t/m 13 jaar 
In deze lesgroepen doen we verschillende oefeningen om alle technische en tactische kennis over te brengen. In les is er ruimte om tegen elkaar punten te spelen. Met wie wil jij graag Padel spelen en Padel skills leren? Ervaar steeds meer langere en spannende rally’s door de uitdagende oefeningen. Probeer de lessen van 60 minuten.

 

” Neem je maatjes mee en kom wekelijks Padellen ”

 


 

Wat is Padel?