Padel voor de jeugd


Op deze pagina vind je meer informatie over padellessen voor de jeugd (vanaf 5 jaar).

Wat is Padel?

 


Inloop training – kennismaken & oefenen

Heb je nog nooit padel gespeeld? Of wil je gewoon extra oefenen? Doe dan mee met de inkooptrainingen. Elke dinsdag en donderdag worden deze bij Padelclub Victoria georganiseerd. Voor de leeftijdscategorie 5 t/m 7 jaar, 8 t/m 10 jaar en 11-15 jaar. Als je nog geen eigen racket hebt, krijg je deze van ons te leen.

Aanmelden: Klik hier en volg de stappen.

 


Half jaar abonnement – Elke week Padel

  • Elke week een padelles
  • Half jaar lang onbeperkt vrij spelen bij Padelclub Victoria
  • Gratis meedoen met jeugd inlooplessen

 

De padellessen

Na het aanmelden wordt je (als de beschikbaarheid het toelaat) meegenomen in het jeugd lesprogramma van Padel-Only. Je wordt ingedeeld in een groepje van 4 tot 6 kids/junioren, waarmee je wekelijks gaat lessen. Per half jaar zijn er 17 lessen. In de vakanties worden er geen lessen gegeven. Daarnaast ben je dus welkom om elke week kosteloos mee te doen met de inlooplessen. Dan heb je dus 2x padel training in de week.

 

Half-jaar lidmaatschap

Naast het jeugd lesprogramma krijg je van de club een lidmaatschap voor een half jaar. Hiermee kun je banen reserveren om vrij te spelen van maandag t/m vrijdag tot 17.00 uur.

Aanmelden als groep of individueel

Heb je al een groepje van 4, 5 of 6 spelers? Dat is mooi. Je kunt jouw groepje aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Heb je nog geen groepje? Dan gaan wij proberen om een groepje te maken. Meld je hieronder als individu, tweetal of als drietal aan.

Kosten 5-10 jaar: All-in voor het half jaar abonnement: €214,- p.p. (45 minuten les)
Kosten 11+ jaar
: All-in voor het half jaar abonnement: €269,- p.p. (60 minuten les)


 

 


 

”Padel is goed voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling”

 


 

Padel kids (stage 1) 5 t/m 7 jaar
Speelsgewijs, veilig en vooral samenwerkend gaat je kind aan de slag met de basis van Padel op de padelbaan met en zonder het padelracket. Naast de duidelijke regels die wij maken gaan we plezier maken op de baan. Er worden verschillende oefeningen en spelletjes gedaan waarbij ook oog is voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling. Ontdek ook de kids lessen van 45 minuten. Wij zorgen volledig voor uw jeugdspeler het gehele lesuur.

 

” De lessen zijn veilig en speelsgewijs opgebouwd, leer cognitief, sociaal affectief en motorisch! ”

 


 

Padel kids (stage 2) 8 t/m 10 jaar 
Tijdens speelsgewijze en doelgerichte oefeningen met de groep worden er allerlei technische, tactische, mentale en fysieke tips en tricks uitgedeeld om het spel te verbeteren! Je wordt beter en slimmer in het Padel spel en hierdoor wordt het steeds leuker en leuker. Ervaar steeds langere en spannende rally’s! Ontdek ook de kids lessen van 45 minuten.

 

”De meest ideale leeftijd om padel te leren spelen!”

 


Padel Junioren (stage 3) 11 t/m 13 jaar 
In deze lesgroepen doen we verschillende oefeningen om alle technische en tactische kennis over te brengen. In les is er ruimte om tegen elkaar punten te spelen. Met wie wil jij graag Padel spelen en Padel skills leren? Ervaar steeds meer langere en spannende rally’s door de uitdagende oefeningen. Probeer de lessen van 60 minuten.

 

” Neem je maatjes mee en kom wekelijks Padellen ”