Jeugdprogramma


Vanaf 5 jaar kan de jeugd al padelles bij Padel-Only volgen. Ontdek padel tijdens de 5-weekse ‘Maak Kennis Met Padel’ cursus. Of doe vrijblijvend mee met een padel 2-daagse in de vakantie. Naast deze opstart programma’s bieden wij reguliere lessen aan in de vorm van 10-weekse lessenreeksen. Schrijf jezelf voor een lessenreeks in onderaan deze pagina!


Inloop les – eenmalig

Op donderdagen 16:00 – 17:00 uur zijn er inkooplessen mogelijk bij Padelclub Victoria in Q3 2024. Dit is momenteel alleen voor de leeftijd 8 t/m 11 jaar. Ben je deze leeftijd en wil je een keertje meedoen? Bekijk hier de mogelijkheden en meld je aan. De kosten zijn €10,- p.p.

 


Maak kennis met padel – 5 padellessen

Dit is de manier voor de jeugd om kennis te maken met padel. Je leert in 5 lessen de basis van padel, waarna je weet of de sport echt bij jou past! Je krijgt een racket van ons te leen en je hoeft nog geen lid te zijn. In de loop van de 5-weekse cursus een vervolgaanbieding om na de cursus door te gaan met lessen. De kosten voor de cursus zijn €74,95 p.p. voor de niveau’s rood en oranje (45 minuten les). En €94,95 p.p. voor de niveau’s groen en zwart (60 minuten les). Schrijf je individueel of als groep in onderaan de pagina.

Start in januari, april, juni of oktober
5 padellessen op een vaste dag en tijdstip

Elke week les, behalve in de vakanties en op feestdagen
Je hoeft nog geen lid te zijn en hebt nog geen racket nodig
Lesgroep van 4 t/m 6 spelers

 


Wekelijkse lessen – 10 padellessen

Padel-Only verdeelt het jaar in 10-weekse lessenreeksen. In deze lessenreeks van 10 weken krijgt jouw jeugdspeler elke week een training van één van onze padeltrainers. De kosten voor de 10-weekse zijn €115 p.p. voor de niveau’s rood en oranje (45 minuten les). En €150 p.p. voor de niveau’s groen en zwart (60 minuten les).  Indien je voor een 20-weekse lessenreeks gaat, krijg je van ons 1 les gratis. Deze aanbieding is alleen geldig in 2023/2024. Schrijf jezelf individueel of als groep in onderaan deze pagina.

Start in januari, april, juni of oktober
10 of 20 padellessen op een vaste dag en tijdstip

Elke week les, behalve in de schoolvakanties en op feestdagen
Zorg zelf voor schoenen, een racket en padel kleding

Lesgroepen van 4 t/m 6 spelers

 


Inschrijfformulier – Jeugd – Victoria

Vul het onderstaand inschrijfformulier in om je in te schrijven. Denk eraan: hoe ruimer jouw beschikbaarheid, hoe groter de kans op een succesvolle plaatsing. Je kunt jezelf individueel inschrijven, echter hebben groepsaanmeldingen voorkeur in de planning. Je kunt je dus het beste als groep aanmelden.

 

 

 


 

Niveau rood – 5 t/m 7 jaar (richtleeftijd)

Speelsgewijs, veilig en vooral samenwerkend gaat jouw speler aan de slag met de basisbeginselen van padel. Er wordt zowel met als zonder het padelracket geoefend. De padeltrainer zorgt voor duidelijkheid, veiligheid en structuur in de les. Terwijl spelenderwijs het padel spel wordt aangeleerd. Deze lessen duren 45 minuten.

Niveau oranje – 8 t/m 10 jaar (richtleeftijd)

Op dit niveau ben je veelal bezig met racketskills, terwijl je steeds meer leert over de verschillende padel technieken en tactieken! In het begin van de les, verbeter je jouw skills waarna er spelenderwijs getraind wordt met technische en tactische doelstellingen. Deze lessen van 45 minuten.

Niveau groen – 11 t/m 13 jaar (richtleeftijd)

We doen veel verschillende oefeningen om de technieken vanuit verschillende spelsituaties aan te leren en te verbeteren. Aan het begin van de les wordt er gewerkt aan vaardigheden die je nodig hebt om beter te worden. Iedere speler heeft weer een eigen sportachtergrond, dus er wordt gedifferentieerd op niveau. Deze lessen duren 60 minuten.

Niveau zwart – 14 t/m 16 jaar (richtleeftijd)

Serieus spel. Tijdens de trainingen zijn wij bezig met de padeltechnieken om zo goed als mogelijk wedstrijden te kunnen spelen. Deze lessen duren 60 minuten.

 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00