17-weekse cursus

Doe mee met de wekelijkse padellessen van 60 minuten en ontwikkel jezelf tot een betere en meer complete padelspeler. Tijdens de 17-weekse cursus ga je in een vaste groep op een vast tijdstip in de week werken aan je techniek en tactiek. Maar, ook zul je op gepaste wijze fysiek uitgedaagd worden.

 

Wekelijks een thema

Elke week heeft een speciaal thema. Wekelijks krijg je via de WhatsApp groepsapp een instructievideo toegestuurd, waarmee je jezelf kunt voorbereiden op de komende les.

 

Wanneer zijn de lessen?

De 17-weekse cursus start in oktober of in april afhankelijk van het seizoen. Daarbij worden er in de vakanties en op zon- en feestdagen geen lessen gegeven.

 

Aanmelden als individu of als groepje

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog geen groepje? Geen probleem. Wij zullen proberen om een groepje compleet te maken voor jou. Het beste zou echter wel zijn om zelf met een volledig groepje van 3 of 4 spelers aan te melden, dan weet je al wie jouw trainingspartners worden.

 

Kosten p.p. voor de 17-weekse cursus

4 personen per groep = € 45 per maand (6x) of eenmalig € 255 (eenmalig met iDeal)
3 personen per groep = € 57,50 per maand (6x) of eenmalig € 340 (eenmalig met iDeal)

 


 

 

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden.
Vragen? Stuur een e-mail naar: nicky@padel-only.nl

 


 

Je kunt aanmelden voor het nieuwe zomerseizoen vanaf eind februari 2022. Wil je ondertussen al lessen, probeer dan losse lessen te boeken via deze pagina.