Padel voor de jeugd


Volg een inloop les of doe mee met een half jaar padel! Op deze pagina vind je meer informatie over padellessen voor de jeugd vanaf 5 jaar.

Wat is Padel?

 


Inloop training – kennismaken & oefenen

 

Wil je kennismaken? Of wil je gewoon extra oefenen naast jouw huidige padellessen? Doe dan mee met de inloop training. Elke vrijdag worden deze bij LTC Triomf georganiseerd. Voor de leeftijdscategorie 5 t/m 7 jaar, 8 t/m 10 jaar en 11-15 jaar. Als je nog geen eigen racket hebt, krijg je deze van ons te leen.

Aanmelden en meer info: Klik hier en volg de stappen.

 


Half jaar abonnement – Elke week Padel

  • Elke week één padelles in een vast groepje
  • Half jaar lang lidmaatschap bij LTC Triomf
  • Gratis meedoen met jeugd inlooplessen

 

De padellessen

Na het aanmelden wordt je (als de beschikbaarheid het toelaat) meegenomen in het jeugd lesprogramma. Je wordt ingedeeld in een groepje van 4 tot 6 kids/junioren, waarmee je wekelijks gaat lessen. Per half jaar zijn er 17 lessen. In de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven. Omdat je kosteloos ook mee kunt doen met de inloop lessen, kun je dus 2x per week trainen!

Aanmelden als groep of individueel

Heb je al een groepje van 4, 5 of 6 spelers? Dat is mooi. Je kunt jouw groepje aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Heb je nog geen groepje? Dan gaan wij proberen om een groepje te maken. Meld je hieronder als individu, tweetal of als drietal aan.

Kosten 5-10 jaar: All-in voor het half jaar abonnement: €214,- p.p. (45 minuten les)
Kosten 11+ jaar
: All-in voor het half jaar abonnement: €269,- p.p. (60 minuten les)


 

 


 

”Padel is goed voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling”

 


 

Padel kids (stage 1) 5 t/m 7 jaar
Speelsgewijs, veilig en vooral samenwerkend gaat je kind aan de slag met de basis van Padel op de padelbaan met en zonder het padelracket. Naast de duidelijke regels die wij maken gaan we plezier maken op de baan. Er worden verschillende oefeningen en spelletjes gedaan waarbij ook oog is voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling. Ontdek ook de kids lessen van 45 minuten. Wij zorgen volledig voor uw jeugdspeler het gehele lesuur.

 

” De lessen zijn veilig en speelsgewijs opgebouwd, leer cognitief, sociaal affectief en motorisch! ”

 


 

Padel kids (stage 2) 8 t/m 10 jaar 
Tijdens speelsgewijze en doelgerichte oefeningen met de groep worden er allerlei technische, tactische, mentale en fysieke tips en tricks uitgedeeld om het spel te verbeteren! Je wordt beter en slimmer in het Padel spel en hierdoor wordt het steeds leuker en leuker. Ervaar steeds langere en spannende rally’s! Ontdek ook de kids lessen van 45 minuten.

 

”De meest ideale leeftijd om padel te leren spelen!”

 


Padel Junioren (stage 3) 11 t/m 13 jaar 
In deze lesgroepen doen we verschillende oefeningen om alle technische en tactische kennis over te brengen. In les is er ruimte om tegen elkaar punten te spelen. Met wie wil jij graag Padel spelen en Padel skills leren? Ervaar steeds meer langere en spannende rally’s door de uitdagende oefeningen. Probeer de lessen van 60 minuten.

 

” Neem je maatjes mee en kom wekelijks Padellen ”