Losse lessen

Allereerst van harte welkom. Ben je klaar om jouw losse les te boeken? Volg dan de 3 stappen hieronder om jouw losse les te boeken. Na het reserveren van een losse les in ons online rooster, kun je met 1-4 leden (naar eigen keuze) naar de les komen. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

 


”Het boeken van losse lessen werkt het beste op de laptop of computer.”


 

Stap 1: Zoek een geschikt moment in het online rooster

In het online rooster onderaan deze pagina, kun je de losse lesmogelijkheden bekijken. Let op: dit is vaak alleen overdag en door de weeks.

 


 

Stap 2: Koop hier jouw credits met jouw account

Om de les te kunnen reserveren heb je credits nodig. Klik hieronder op de 1, 5 of 10 losse lessen die je graag wilt kopen. Indien je geen lid bent van Triomf, kun je in principe geen losse lessen volgen. Wil je toch lessen als niet-lid, neem dan contact met ons op. Bij het kopen van de les, wordt er gevraagd om in te loggen met jouw Padel-Only account. Heb je deze nog niet? Dan wordt er gevraagd om een account aan te maken.

1 losse les (2 credits = 1 uur les) € 60 per les
5 lessen (10 credits = 5 uur les): € 58 per les
10 lessen (20 credits = 10 uur les): € 54 per les

 

 


 

Stap 3: Reserveer jouw losse les(sen) in het online rooster

Je hebt jouw credits! Reserveer jouw plaats in het online rooster en jouw les is geboekt. Na het reserveren ontvang je een bevestiging in jouw mailbox. Je bent van harte welkom om met 1-4 leden naar de padelbaan te komen op de datum en het tijdstip welke jij hebt gereserveerd. Heel veel plezier in de les!

 


 

Wat als een les niet door kan gaan?

Mocht je na het reserveren toch niet kunnen deelnemen, dan kun je tot 12 uur van tevoren kosteloos annuleren. Indien de trainer door onvoorziene omstandigheden onverhoopt de les moet annuleren, dan krijg je jouw credits terug om later een nieuwe les te plannen.

 


Heb je vragen? Of kun je geen geschikt lesmoment vinden?
Stuur gerust een email naar nicky@padel-only.nl.