Padel fitness met professionele begeleiding


Ontdek de nieuwe beleving van padel & fitness, waar we fysieke training en padel skills integreren met een circuit training van 60 minuten naast de padelbaan. Gericht op padel specifieke situaties zowel in de aanval als in de verdediging.

Doe mee en ervaar een training die bruist van energie! Ons missie is simpel: Maximaliseer je prestaties op de baan en verminderen het risico op blessures!

 

1. Op elk fitness niveau
2. Voorkom blessures en wordt sterker
3. Actieve bijdrage aan revalidaties

 


Wat houd het in?

Circuit training naast de baan. 60 minuten lestijd, verdeeld in warming up (+- 5m) waarin je lichaam in beweging zet en bloedcirculatie stimuleert via leuke warming-up spellen. Vervolgens ga je naar verschillende stations van gespecialiseerde oefeningen (+- 50m).  Het laatste gedeelte van de les is de cooling down (+- 5m).

Gepersonaliseerde begeleiding: Onze fysiotherapeuten, met hun diepgaande kennis van het menselijk lichaam, passen oefeningen aan de individuele behoeften en doelen van de speler. Inhoudelijk gaat de trainer in op categorieën zoals; kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid en snelheid.

Blessurepreventie en herstel: Door expertbegeleiding en gerichte oefeningen voorkomen we blessures en ondersteunen we de meest frequente padel blessures. Ook helpen wij bij de revalidatie voor degenen die al met fysieke uitdagingen te maken hebben zoals (tenniselleboog/epicondylitis, knieblessures, schouderblessures, enkelverstuikingen, lage rugpijn, etc…)

Plezier en fitness: Padel Fit is niet alleen een training; het is een sociale ervaring. Neem deel aan een gemeenschap van gelijkgestemden, breng je eigen racket mee en geniet van een uur vol intensieve oefeningen, gelach, de muziek en gezelligheid naast de padelbaan.


Wie geeft de training?

Samen met meerdere passievolle fysiotherapeuten en padel fanatieken hebben wij Padel-Fit opgestart. Met een gedeelde visie op ontwikkeling en passie voor de sport, streven wij ernaar om een unieke en verrijkende padel fitness ervaring te bieden.

Tanja van Balen – al drie jaar fan van padel. Als fysiotherapeut beheert ze haar eigen sportstudio en fysiotherapiepraktijk in het centrum van Rotterdam. Hier biedt zij, samen met haar team, sportspecifieke trainingen en revalidatie aan via www.makeamove.today.

Fu Sang Pott – is sinds 3 jaar aan het werk als fysiotherapeut. Gespecialiseerd in sport/pees blessures van knie, onderbeen en enkel. Ook is ze al 3 jaar een actieve padeller. Sinds oktober werkt ze vanuit Padelperformancetraining.nl.


🏷️ Prijs

De kosten zijn €12 per persoon voor een trial periode van 10-weken (20% goedkoper). 

De originele kosten zijn €15,- per persoon.


🕞 Wanneer start Padel Fit?

Wekelijks op dinsdag vanaf 2 April t/m 28 Mei

 19:00 – 20:00 uur

&

Wekelijks op zaterdag vanaf 6 April t/m 1 Juni

10:00 -11:00 uur

📍 Padelclub Vlaardingen indoor

Zwanensingel 9, 3136 GZ Vlaardingen

 

 

Hieronder vind je de eerstvolgende mogelijkheden

 

 


Praktische vragen beantwoord

 1. Wat moet je meebrengen?
  Neem je waterfles, een handdoek en je padelracket mee!
 2. Is er een douche?
  Ja, maar er is slechts 1 douche beschikbaar. Hou hier rekening mee.
 3. Annuleren?
  5 dagen voordat het event begint kun je kosteloos te annuleren door een WhatsApp bericht te sturen naar coördinator Arwin op: 06 12123876. Wij zullen het geld dan 100% restitueren. Annuleer je binnen 5-2 dagen van tevoren, dan kunnen wij 50% restitueren. Annuleer je binnen 24u van tevoren, kunnen we helaas geen restitutie doen.
 4. Voor wie zijn de Padel Fit lessen geschikt?
  Padel Fit is geschikt voor deelnemers van alle fitnessniveaus. Onze trainers passen de oefeningen aan op basis van individuele behoeften, of je nu een beginnende sporter bent of al ervaring hebt met padel.
 5. Kan ik mee doen als ik een blessure heb? 
  Ja zeker! Padel Fit is gegeven door fysiotherapeuten. Dus ze zijn klaar om je te begeleiden en je zwakke punten te versterken.

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00