Ouder & kind toernooi


Leuk dat je interesse hebt in het ouder & kind toernooi. Wij, als Padel-Only, zetten ons graag in om wedstrijden voor de jeugd te organiseren, want deze zijn er nog nauwelijks! Om mee te doen hoef je geen lid te zijn of training bij ons te volgen. Het enige wat je moet doen is je aanmelden op deze pagina. Wij kijken ernaar uit!

 


Hoe oud moet je zijn om mee te doen?

Een team bestaat uit een jeugd speler vanaf 8 jaar en een volwassen speler vanaf 18 jaar. Wij verwachten dat jullie beide de padel spelregels kennen en kunnen. Wil je een opfrissing van de spelregels, bekijk dan ons spelregels instructiefilmpje. Doe je niet mee? Kom dan gerust eens kijken!

  • Categorie oranje: voor jeugdspeler 8+ jaar met een ouder 18+ jaar (kosten €15,- p.p.)
  • Categorie groen: voor jeugdspeler 12+ jaar met ouder 18+ jaar (kosten €15,- p.p.)

 


Hoe spelen we het toernooi?

Er worden twee toernooien gespeeld. Namelijk voor de leeftijd 8 t/m 11 jaar met ouder en de leeftijd 12+ jaar met ouder. Deze worden tegelijkertijd gespeeld. Nadat je jezelf als team hebt aangemeld onderaan deze pagina, wordt je verwacht op de afgesproken dag en tijdstip. Bij aankomst meld je bij de wedstrijdleiding. Ter plaatsen vind je het speelschema en speel je samen met jouw jeugdspeler eerst in een poulefase.

We spelen wedstrijden op basis van tijd en bij een 40-40 stand, speel je een winnend punt. Je telt games door totdat het eindsignaal klinkt. Hierna geef je jouw score door bij de wedstrijdtafel. Let op: misschien moet je gelijk weer door in de aansluitende ronde, dus geef je score snel door. Heeft iedereen gespeeld? Dan wordt er bepaald wie de finales gaan spelen en zullen we afsluiten met een prijsuitreiking.

 


Waar en wanneer? 

📍  Rotterdam
Padelclub FeijenoordKorte stadionweg 109
Zaterdag 15 juli: 11:00 – 15:00 uur
Dit toernooi is aansluitend aan de padel 2-daagse voor de jeugd
Meld je hieronder aan zolang het nog beschikbaar is

📍 Breda = geannuleerd

📍 Bergeschenhoek
LTC TriomfSporthoekpad 3
Zaterdag 19 augustus: 11:00 – 15:00 uur
Dit toernooi is aansluitend aan de padel 2-daagse voor de jeugd
Meld je hieronder aan zolang het nog beschikbaar is

 


Meld je als team hieronder aan

Hieronder vind je het aantal beschikbare plaatsen. Eén reservering staat voor twee spelers (1x ouder & 1x jeugd). Als je jouw plaats hebt gereserveerd/betaald dan krijg je geen bevestigingsmail met aanvullende informatie, maar wel een orderbevestiging. Zonder tegenbericht zien we je graag op het afgesproken tijdstip. Zorg dat jullie 15 minuten van tevoren aanwezig zijn en meld je bij de wedstrijdleiding. Ter afsluiting houdt je mail goed in de gaten! Als wij belangrijk nieuws hebben, dan sturen we een mail!


Wat als je onverhoopt moet annuleren?

Mocht je onverhoopt moeten annuleren of niet kunnen deelnamen, dan kan je tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren via de toernooileider Joris via WhatsApp op: 0611329197. In dat geval storten wij jouw geld terug. Binnen 24 uur kunnen we helaas geen restitutie geven, maar graag ontvangen we jouw annulering per WhatsApp om hiermee rekening te houden in onze organisatie.


 

Hieronder vind je de eerstvolgende mogelijkheden

 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00