Padel 2-daagse voor de jeugd


Starten met padel of juist jouw skills verbeteren. Tijdens de schoolvakanties organiseren wij in de regio een padel 2-daagse voor de jeugd van 5 t/m 15 jaar oud. Jouw pupil is gedurende twee dagen (donderdag en vrijdag) bij ons onder de pannen van 09:30 – 15:00 uur. Hij/zij zal volop in actie zijn op de padelbaan, speelt allerlei spelletjes samen met onze trainers en geniet van limonade en georganiseerde lunch.

 

Inschrijven onderaan de pagina.
Je bent welkom van 5 t/m 15 jaar.
We differentiëren op niveau.
Racket hebben we te leen.
Geen ervaring vereist.

 


Wat gaan we doen?

Op donderdagochtend is de inloop om 09:30 uur. We gaan hier allereerst kennismaken met elkaar en vervolgens zullen we jouw pupil op niveau en leeftijd indelen. Samen met jouw trainer ga je vervolgens aan de slag op de padelbaan! Je zult verschillende technieken en tactieken trainen om een betere padel speler te worden.

Op vrijdagochtend, beginnen we wederom om 09:30 uur met een inloop. Op deze dag trainen we en zullen we als lunch pannenkoeken eten. In de middag is de finale en spelen we spelletjes! Je bent als ouder welkom in deze middag mee te doen!

Op zaterdag (optioneel) organiseren wij als kers op de taart een ouder & kind toernooi. Dit zit niet standaard bij de padel 2-daagse. Hiervoor dien je jezelf als team aan te melden, via deze pagina. Het ouder & kind toernooi is voor jeugdspelers vanaf 8 jaar, samen met een ouder (18+ jaar).

 


📍  Rotterdam
Padelclub Feijenoord, Korte stadionweg 109, Rotterdam
Donderdag 13 en vrijdag 14 juli: 09:30 – 15:00 uur
Ouder & kind toernooi = zaterdag 15 juli (optioneel hier aanmelden)
De kosten zijn €80,- per jeugdspeler (excl. toernooi)


📍 Breda = geannuleerd


📍 Bergschenhoek
LTC Triomf, Sporthoekpad 3, Bergschenhoek
Donderdag 17 en vrijdag 18 augustus: 09:30 – 15:00 uur
De kosten zijn €70,- per jeugdspeler all-in
Ouder & kind toernooi = zaterdag 19 augustus (optioneel, hier aanmelden)
De kosten zijn €70,- per jeugdspeler (excl. toernooi)

 


 

 

Het inschrijfformulier is momenteel niet beschikbaar i.v.m. geen vooruitzichten in nieuwe padel 2-daagses

 


Praktische vragen beantwoord

 1. Wat als je plotseling deelname moet annuleren?
  5 dagen voordat het event begint kun je kosteloos te annuleren door een WhatsApp bericht te sturen naar coördinator Joris op: 0611329197. Wij zullen het geld dan 100% restitueren. Annuleer je binnen 5-2 dagen van tevoren, dan kunnen wij 50% restitueren. Annuleer je binnen 24u van tevoren, kunnen we helaas geen restitutie doen.
 2. Wat als je in de ochtend te laat komt?
  Om 09:30 uur is de inloop van de padel 2-daagse. Kom je later, stuur even een bericht naar coördinator Joris op: 0611329197. Dat vinden wij fijn om te weten.
 3. Hoe de kosten voldoen?
  Nadat je jezelf hebt aangemeld krijg je een link om de betaling te voldoen. Jouw deelname is bevestigd zodra de kosten zijn voldaan. Zolang de kosten nog niet zijn voldaan, sta je bij ons nog niet op de deelnemerslijst.
 4. Moet ik mijn pupil brengen en halen?
  Wij verzorgen het aanbod vanaf binnenkomst bij de padelclub/vereniging. Gelieve jouw zoon/dochter/pupil persoonlijk te brengen en op te halen. Gaat jouw jeugdspeler op de fiets of op een andere manier van huis? Geef dit dan aan via het inschrijfformulier. Dat is voor ons prettig om te weten.
 5. Allergieën of speciale wensen?
  Omdat wij een lunch verzorgen willen wij graag weten of jouw zoon/dochter/pupil last heeft van allergieën? Wanneer dit aangegeven wordt in het formulier, kunnen we hier rekening mee houden. Graag ook eventuele anderen zaken benoemen die voor ons handig kunnen zijn.
 6. Racket nodig?
  Wij hebben een racket eventueel te leen, geef dit eventjes aan bij de inschrijving!

 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00