Padel 2-daagse voor de jeugd


De vakantie komt eraan, dus het is tijd om (extra) te padellen! Starten met padel of juist jouw skills verbeteren. Tijdens enkele schoolvakanties organiseren wij in de regio een padel 2-daagse voor de jeugd van 5 t/m 15 jaar oud. Jouw pupil is gedurende twee dagen (donderdag en vrijdag) bij ons onder de pannen van 09:30 – 15:00 uur en zal volop in actie zijn op de padelbaan, speelt allerlei padel spellen samen met onze trainers en geniet van limonade en georganiseerde lunch.


Vanaf 5 tot 15 jaar
Geen ervaring vereist
Racket hebben we te leen
Door onze trainers begeleidt
We differentiëren op niveau

 


Wat gaan we doen?

Op donderdagochtend is de inloop om 09:30 uur. We gaan allereerst kennismaken met elkaar en vervolgens zullen we jouw pupil op niveau en leeftijd indelen. Samen met de trainer zal jouw pupil vervolgens aan de slag op de padelbaan en verschillende technieken en tactieken trainen om een betere padel speler te worden.

Op vrijdagochtend, beginnen we wederom om 09:30 uur met een inloop. Op deze dag trainen we en zullen we als lunch pannenkoeken eten. In de middag is de finale en spelen we puntenspel! Je bent als ouder welkom in deze middag om mee te doen!

Op zaterdag (optioneel) organiseren wij als kers op de taart een ouder & kind toernooi. Dit zit niet standaard bij de padel 2-daagse. Hiervoor dien je jezelf als team aan te melden, via deze pagina. Het ouder & kind toernooi is voor jeugdspelers vanaf 8 jaar, samen met een ouder (18+ jaar).

 


📍 Rotterdam = 18 en 19 juli
Padelclub Feijenoord, Korte Stadionweg 109, Rotterdam

Padel 2-daagse

Donderdag 18 en vrijdag 19 juli van 09:30 – 15:00 uur
De kosten zijn €100,- per jeugdspeler voor de padel 2-daagse
Schrijf je onderaan de pagina in

Ouder & kind toernooi
Zaterdag 20 juli 10:00 – 15:00 uur*
De kosten zijn €30,- per duo voor het ouder & kind toernooi

 


📍 Breda = 8 en 9 augustus
TPV Heksenwiel, Heksendans 2,  Breda

Padel 2-daagse
Donderdag 8 en vrijdag 9 augustus van 09:30 – 15:00 uur
De kosten zijn €80 per jeugdspeler voor de padel 2-daagse als lid met de code: ikbenlidbijtpvheksenwiel
Ben je geen lid van TPV Heksenwiel? Dan zijn de kosten €92 per jeugdspeler.
Schrijf je onderaan de pagina in

Ouder & kind toernooi
Op zaterdag 17 augustus organiseert de jeugdcommissie van TPV Heksenwiel een Ouder & kind toernooi, doe je ook mee? jeugdcommissie@tv-heksenwiel.nl

 


📍 Bergschenhoek = 22 en 23 augustus
LTC Triomf, Sporthoekpad 3, Bergschenhoek.

Padel 2-daagse
Donderdag 22 en vrijdag 23 augustus van 09:30 – 15:00 uur
De kosten zijn €80,- per jeugdspeler voor de padel 2-daagse
Schrijf je onderaan de pagina in

Ouder & kind toernooi
Zaterdag 24 augustus 10:00 – 15:00 uur*
De kosten zijn €30,- per duo voor het ouder & kind toernooi

 


📍 Vlaardingen Indoor = momenteel niet gepland


 

 


Praktische vragen beantwoord

 1. Wat als je plotseling deelname moet annuleren?
  7 dagen voordat het event begint kun je kosteloos te annuleren door een WhatsApp bericht te sturen naar coördinator Joris op: 0611329197. Wij zullen het geld dan 100% restitueren. Annuleer je binnen 7-2 dagen van tevoren, dan kunnen wij 50% restitueren. Annuleer je binnen 48u van tevoren, kunnen we helaas geen restitutie doen.
 2. Wat als je in de ochtend te laat komt?
  Om 09:30 uur is de inloop van de padel 2-daagse. Kom je later, stuur even een bericht naar coördinator Joris op: 0611329197. Dat vinden wij fijn om te weten.
 3. Hoe de kosten voldoen?
  Nadat je jezelf hebt aangemeld krijg je een link om de betaling te voldoen. Jouw deelname is bevestigd zodra de kosten zijn voldaan. Zolang de kosten nog niet zijn voldaan, sta je bij ons nog niet op de deelnemerslijst.
 4. Moet ik mijn pupil brengen en halen?
  Wij verzorgen het aanbod vanaf binnenkomst bij de padelclub/vereniging. Gelieve jouw pupil persoonlijk te brengen en op te halen. Gaat jouw jeugdspeler op de fiets of op een andere manier van huis? Geef dit dan aan via het inschrijfformulier. Dat is voor ons prettig om te weten.
 5. Allergieën of speciale wensen?
  Omdat wij een lunch verzorgen willen wij graag weten of jouw zoon/dochter/pupil last heeft van allergieën? Wanneer dit aangegeven wordt in het formulier, kunnen we hier rekening mee houden. Graag ook eventuele anderen zaken benoemen die voor ons handig kunnen zijn.
 6. Racket nodig?
  We hebben deze bij aanvang te leen. Je hoeft dus geen racket aan te schaffen.

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00