17-weekse cursus

Met deze cursus ontwikkel je jezelf tot een betere en meer complete padelspeler. Onder begeleiding van een trainer ga je als starter aan de slag met de basistechnieken en -tactieken. En als ervaren speler ga je jezelf wekelijks verbeteren!


Start in april of oktober
Eén keer per week 60 minuten les

Vaste groep van 3 of 4 spelers
Vaste trainer
dag en tijdstip


Speciaal samengesteld 17-weeks programma

Elke week ga je samen met jouw groep aan de slag met een nieuw thema. Elke zondag voorafgaand aan jouw les ontvang je van ons een email met het laatste nieuws en een instructiefilmpje om je voor te bereiden op de les. Je start met het leren van de verschillende padeltechnieken en -tactieken. Je begint met de forehand, backhand en de achtermuur. Waarna je aan de slag gaat met o.a. de volleys, de service & return, lob, bandeja, chiquita en de hoeken verdedigen. Afhankelijk van jouw instapniveau, wordt je per les uitgedaagd door jouw trainer.

 


Vaker de cursus volgen?

Na het volgen van de cursus, ben je een meer complete padelspeler. Vanaf dan is het tijd om dieper op de technieken en tactieken in te gaan. Als je jezelf weer inschrijft zul je in het nieuwe seizoen aan de slag gaan met verdieping op de wekelijkse thema’s. Denk hierbij aan extra kwaliteitseisen die we van je vragen, bijvoorbeeld: vaart, variatie, rotatie en onder druk spelen. Jouw trainer kan ook afwijken van wekelijkse thema’s en bijvoorbeeld aan de slag gaan met de vibora, rülo, gancho, dropshot of smash over 3 meter!

 


Op welke dagen wordt er lesgegeven?

Wij vragen om jouw beschikbaarheid in het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Afhankelijk hiervan gaan wij jou proberen in te plannen op een bepaalde dag in het rooster. Wij geven ‘s avonds tot 23:00 uur en overdag vanaf 09:00 uur les. In de schoolvakanties en op feestdagen worden er (tenzij anders aangegeven) geen lessen gegeven.

 


Wie geven de lessen?

Wij hebben een passievol trainersteam. Tijdens het maken van de planning, worden de trainers toegewezen. Je krijgt een vaste trainer aangewezen en er wordt een WhatsApp-groep aangemaakt om te kunnen communiceren over de lessen. Ontdek hier wie er momenteel in ons team zitten.

 


Wat kost de cursus?

Dit is afhankelijk van het aantal personen waarmee je gaat lessen. De onderstaande prijzen zijn all-in (baanhuur, trainer, materiaal etc) en inclusief BTW. De betaallink ontvang je in de bevestigingsmail wanneer je geplaatst bent. Deze dien je vervolgens binnen 30 dagen te voldoen. Omdat wij de intentie hebben om iedereen een plaats te geven, wijken we mogelijk uit naar een 8-weekse cursus. In dat geval wordt naar ratio de kosten berekend.

• 1 speler in de groep = €1080 p.p.
• 2 spelers in de groep = €540 p.p.
• 3 spelers in de groep = € 360 p.p.
• 4 spelers in de groep = € 270 p.p.

 


 

Inschrijfformulier

Vul het onderstaande inschrijfformulier correct in om je aan te melden als geïnteresseerde voor het komende seizoen. Na je inschrijving ontvang je een automatische bevestigingsmail. Denk eraan: hoe groter jouw/jullie beschikbaarheid is, hoe groter de kans op een succesvolle plaatsing in het rooster. Daarnaast kun je individueel inschrijven, echter hebben groepsaanmeldingen voorkeur in de planning. Je kunt je dus het beste als volledige groep aanmelden.

• Inschrijven vanaf: 31 januari
• Deadline inschrijven: 12 maart (hierna blijft het formulier wel open)
• Verwachte planning gedeeld: 27 maart
• Start van het zomerseizoen: 10 april


Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00