Jeugdprogramma bij TPV Heksenwiel


Vanaf 5 jaar kun je al padelles volgen. Als je voor het eerst wilt kennismaken met padel, begin dan met de 5-weekse maak kennis met padel cursus. Je hoeft hiervoor nog geen lid te zijn en krijgt van ons een racket te leen! Als je het dan leuk vindt, kun je meedoen met het vervolgaanbod inclusief racket aanbieding! Als je eenmaal een echte padeller bent, dan kun je meedoen met ons 17-weekse programma.


Inloop lessen – tijdelijk t/m maart 2023
Klik hier om je direct aan te melden voor een of meer lessen.


Maak kennis met padel – 5 weekse cursus

Wil je starten met padel? Of bijvoorbeeld uitvinden of padel dé sport voor jou is? Zoek niet verder. Dit aanbod van Padel-Only is de manier voor de jeugd om kennis te maken. Je leert in 5 lessen de basis van padel, waarna je weet of padel bij jou past! Je krijgt in de loop van de 5-weekse cursus een vervolgaanbod om hierna door te gaan met padel. De kosten van de cursus voor de niveau’s rood en oranje (5 t/m 10 jaar) zijn €59,95 p.p. (45 minuten les). Voor de niveau’s groen en zwart (11 t/m 16 jaar) zijn de kosten €74,95 p.p. (60 minuten les).

5 padellessen op een vaste dag en tijdstip
Elke week les, behalve in de vakanties en op feestdagen
Je hoeft nog geen lid te zijn en hebt nog geen racket nodig
Je kunt ten alle tijden inschrijven als geïnteresseerde
Lesgroep van 4 t/m 6 spelers
Start in april of oktober

 

 

 

 


Ik zit op padel – 17-weekse cursus

Jij bent een echte padelspeler als je de 17-weekse cursus volgt. Wekelijks sta je op de padelbaan en krijg je training van één van onze padeltrainers. Ons half-jaarlijkse jeugdprogramma is zo opgebouwd dat je een steeds betere en meer complete padelspeler wordt. De kosten van de cursus voor de niveau’s rood en oranje (5 t/m 10 jaar) zijn €155 p.p. (45 minuten les). Voor de niveau’s groen en zwart (11 t/m 16 jaar) zijn de kosten €215 p.p. (60 minuten les). In niveau’s groen en zwart is er ook nog een leuke uitdaging naast de lessen. Elke maand kun je meedoen met een competitievorm genaamd: de Waterput (bij Padelclub Feijenoord)! Als speler van de 17-weekse cursus, krijg je korting op deelname.

17 padellessen op een vaste dag en tijdstip
Elke week les, behalve in de vakanties en op feestdagen
Op verschillende niveau’s (rood, oranje, groen en zwart)
Je moet jeugd lid zijn van TPV Heksenwiel
Lesgroep van 4 t/m 6 spelers
Start in april of oktober

 

 

 

 


Hoe werken de verschillende niveau’s?

Niveau rood – 5 t/m 7 jaar (richtleeftijd)

Speelsgewijs, veilig en vooral samenwerkend gaat je kind aan de slag met de basis van padel op de padelbaan wordt met en zonder het padelracket geoefend. De padel trainer zorgt voor duidelijkheid, veiligheid en structuur in de les. Terwijl spelenderwijs het padel spel wordt aangeleerd. Er worden vele verschillende oefeningetjes en spelletjes gedaan om de padel racketskills bij te brengen! Deze lessen duren 45 minuten.


Niveau oranje – 8 t/m 10 jaar (richtleeftijd)

Tijdens deze stage ben je nog bezig met racketskills, maar leer je steeds meer padel technieken! Je skills worden beter en je arsenaal wordt groter! In het begin van de les, verbeter je jouw skills waarna er spelenderwijs getraind wordt met technische en tactische doelstellingen. We leren in een veilige omgeving en je wordt steeds beter! Hierdoor wordt het padellen leuker en leuker. Deze lessen van 45 minuten.


Niveau groen – 11 t/m 13 jaar (richtleeftijd)

In deze stage ben je veel met technieken en uitbreiding bezig! We doen veel verschillende oefeningen om de technieken vanuit verschillende hoeken aan te leren en te verbeteren. Aan het begin van de les wordt er gewerkt aan skills die je nodig hebt om beter te worden, je technieken worden hierna aan de hand van doelstellingen aangeleerd en verbeterd terwijl er gedifferentieerd op niveau. Je kunt meedoen met competities/wedstrijden en dus is er ook aandacht voor het mentale vlak! Ervaar steeds meer langere en spannende rally’s. Deze lessen duren 60 minuten.


Niveau zwart – 14 t/m 16 jaar (richtleeftijd)

De pubertijd, je krijgt een groeispurt, wordt groter en sterker. En dat gaan we terug zien op de padelbaan! Jouw spel zal zich verder ontwikkelen terwijl wij wedstrijdgericht trainen. We zullen veel wedstrijden spelen! Deze lessen duren 60 minuten.

 


Antwoord op veelgestelde vragen

 1. Wat als je plotseling moet annuleren?
  Nadat wij de lesplanning per mail hebben gedeeld heb je 5 dagen de tijd om kosteloos te annuleren. Indien je later of tijdens de cursus moet annuleren zijn hier annuleringskosten aan verbonden.
 2. Wat als je zelf een les niet kan meedoen?
  Je kunt dit aangeven in de WhatsApp groepsapp die gemaakt wordt nadat de planning is gemaakt. Helaas mis je dan de les en inhalen is helaas niet mogelijk. We zien je dan graag de volgende les!
 3. Wat gebeurd er als een les niet doorgaat?
  Als een les niet doorgaat dankzij toedoen van de padelschool of bijvoorbeeld door onvoorziene omstandigheden zoals het weer, wordt de les verplaatst naar de van tevoren per mail gecommuniceerde inhaalweken.
 4. Wat betekent een lesgroep van 4 t/m 6 spelers?
  Een lesgroep bestaat uit 4, 5 of 6 spelers. Indien de lesgroep nog niet vol is (4 of 5 spelers) mag de padelschool op elk gewenst moment een jeugdspeler toevoegen aan de lesgroep. Als een groepje uit 6 spelers bestaat, dan kan hier niemand meer bij.

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00