Padel voor de jeugd


Op deze pagina vind je meer over de jeugd events en wekelijkse padellessen voor de jeugd.

Wat is Padel?

 


Inlooplessen – Kennismaken & oefenen (vanaf 11 jaar)

Wil je kennismaken? Of wil je gewoon extra oefenen naast jouw huidige padellessen? Doe dan mee met de inloop training. Elke woensdag worden deze bij TPV Heksenwiel georganiseerd. Als je nog geen eigen racket hebt, krijg je deze van ons te leen.

Aanmelden: Klik hier en volg de stappen.


Half jaar abonnement – Elke week Padelles

Op twee momenten kan gestart worden met het abonnement, namelijk in oktober of april. Na het aanmelden wordt je meegenomen in het jeugd lesprogramma van Padel-Only. Je wordt ingedeeld in een groepje van 4 tot 8 kids/junioren, waarmee je wekelijks gaat lessen. Per half jaar zijn er 17 lessen. In de vakanties worden er geen lessen gegeven.

 

Aanmelden als groep of individueel

Ben je lid van de club of ga je lid worden? Dan kun je jezelf aanmelden. Heb je al een groepje van 3, 4, 5 of 6 spelers? Dat is mooi. Je kunt jouw groepje door onderstaand formulier in te vullen aanmelden. Heb je nog geen groepje? Meld je dan hieronder aan als individu. Let erop dat wij niet kunnen garanderen dat het organiseren van een groepje gaat lukken, hou hier rekening mee.

Kosten: Padellessen/half jaar abonnement: € 179,-.


 

 


 

”Padel is goed voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling”

 


 

Padel kids (stage 1) 5 t/m 6 jaar en 7 t/m 8 jaar
Speelsgewijs, veilig en vooral samenwerkend gaat je kind aan de slag met de basis van Padel op de padelbaan met en zonder het padelracket. Naast de duidelijke regels die wij maken gaan we plezier maken op de baan. Er worden verschillende oefeningen en spelletjes gedaan waarbij ook oog is voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling. Ontdek ook de kids lessen van 45 minuten. Wij zorgen volledig voor uw jeugdspeler het gehele lesuur.

 

” De lessen zijn veilig en speelsgewijs opgebouwd, leer cognitief, sociaal affectief en motorisch! ”

 


 

Padel kids (stage 2) 9 t/m 12 jaar 
Tijdens uitdagende en doelgerichte oefeningen met de groep worden er allerlei technische, tactische, mentale en fysieke tips en tricks uitgedeeld om het spel te verbeteren! Je wordt beter en slimmer in het Padel spel en hierdoor wordt het steeds leuker en leuker. Ervaar steeds langere en spannende rally’s! Ontdek ook de junior lessen van 45 minuten.

 

”De meest ideale leeftijd om padel te leren spelen, pak je kans!”

 


Padel Junioren (stage 3) 13 t/m 16 jaar 
In deze lesgroepen doen we verschillende oefeningen om alle technische en tactische kennis over te brengen. In les is er ruimte om tegen elkaar punten te spelen. Met wie wil jij graag Padel spelen en Padel skills leren? Ervaar steeds meer langere en spannende rally’s door de uitdagende oefeningen. Probeer ook de lessen van 60 minuten.

 

” Neem je maatjes mee en kom wekelijks Padellen ”