Volg wekelijks les

Met deze lessen ontwikkel je jezelf tot een betere en meer complete padelspeler. Wekelijks ga je met jouw trainer aan de slag met een onderwerp afhankelijk van jouw niveau. Na de lessenreeks kun je jezelf verder blijven ontwikkelen door je in te schrijven voor de volgende lessenreeksen van telkens 10 of 20 weken.

 


Speciaal geselecteerde onderwerpen
Eén keer per week 60 minuten les
Vaste groep van 3 of 4 spelers
Vaste trainer
dag en tijdstip

 


Wat houdt een 10-weekse lessenreeks in?

Afhankelijk van jouw niveau, word je per les uitgedaagd. Als beginnende speler zul je extra veel tijd besteden aan de basisvaardigheden. Ben je een gevorderde padelspeler? Dan zul je ook aan de slag gaan met de gevorderde slagen, zoals de bajada, vibora, dropshot en smash.

Per niveau (niveau 9, 8, 7, 6, 5 en 4) hebben wij lesonderwerpen geselecteerd om jouw spel te verbeteren. Wekelijks ga je met jouw trainer zowel technisch als tactisch aan de slag. Na het volgen van het lesprogramma heb je geoefend met de slagen die jij nodig hebt op jouw niveau. En tegelijkertijd werk je ernaar toe om een hoger niveau te bereiken.

 

‘Ontdek alvast een aantal onderwerpen via ons YouTube-kanaal’

 


Wanneer starten de lessen?

Je kunt starten op één van de onderstaande seizoen. Elk seizoen bestaat uit telkens 10 lesweken. Echter vanwege toernooien en/of baan beschikbaarheden kan het zo zijn dat een seizoen uit minder lessen bestaat, bijvoorbeeld uit 9 of 8 weken. Dit wordt van tevoren aan gegeven en de prijs wordt naar verhouding berekend.

🎾 Oktober t/m december 2023
Deadline inschrijven: 1 oktober 2023
Inhaalevent bij ZuitNL: 13 januari 2024
Start vanaf: 23 oktober (9-weekse)

🎾 Januari t/m maart 2024
Deadline inschrijven: 3 december 2023
Inhaalevent bij ZuitNL: 23 maart 2024
Start vanaf: 8 Januari (10-weekse)

🎾 April t/m juni 2024
Deadline inschrijven: 3 maart 2024
Inhaalevent bij ZuitNL: 08 juni 2024
Start vanaf: 25 maart (10-weekse)

🎾 Juni t/m september 2024
Deadline inschrijven: 19 mei 2024
Inhaalevent bij ZuitNL: 28 september 2024
Start vanaf: 10 juni (10-weekse)


 

Wat zijn de kosten?

De onderstaande prijzen zijn voor een 10-weekse lessenreeks (baanhuur, trainer, lesmateriaal etc) en inclusief BTW. Volg je een verkorte lessenreeks, dan wordt de prijs naar verhouding aangepast. Je dient zelf voor een racket en juiste schoenen te zorgen. Aanvullend is lidmaatschap bij De Gouwe verplicht.

Prijzen piekuren (maandag t/m vrijdag na 17:00 uur)
• 4 spelers in de groep = € 165 p.p.
• 3 spelers in de groep = € 220 p.p.
• 2 spelers in de groep = € 330 p.p.
• 1 speler in de groep = € 660 p.p.

Prijzen daluren (maandag t/m vrijdag vóór 17:00 uur en in het gehele weekend)
• 4 spelers in de groep = € 150 p.p.
• 3 spelers in de groep = € 200 p.p.
• 2 spelers in de groep = € 300 p.p.
• 1 speler in de groep = € 600 p.p.

 


 

Aanbieding 2024: boek een 20-weekse lessenreeks en ontvang 1 les gratis’

Deze actie is geldig voor inschrijvingen t/m 31 december 2023.

 


Op welke dagen worden er lesgegeven?

Lessen worden gegeven tussen 09:00 en 23:00 uur. Geef jouw beschikbaarheid aan op het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Afhankelijk hiervan gaan wij jou proberen in te plannen op een bepaalde dag en tijdstip in het rooster. In de schoolvakanties en op feestdagen worden er (tenzij anders aangegeven) geen lessen gegeven.

 


Wat als er onverhoopt een les uitvalt? NIEUW

Valt er onverwacht toch een les uit gedurende het seizoen? Dan wordt dit zo snel als mogelijk met je gecommuniceerd via de les WhatsAppgroep. Vervolgens wordt je door de locatiemanager automatisch aangemeld voor het regio gebonden inhaalevent van die lessenreeks. Dit inhaalevent duurt in totaal 1,5 uur. Van 5 verschillende trainers zul je in grotere groepen les krijgen. Op het einde speel je nog wat puntenspel tegen andere spelers van ongeveer jouw niveau! Reserveer deze data alvast in jouw agenda.

📍 Indoor locatie: ZuitNL (Trivium 120, 4873 LP Etten-Leur).


 

Inschrijfformulier De Gouwe

Vul het onderstaand inschrijfformulier in om je in te schrijven. Denk eraan: hoe ruimer jouw beschikbaarheid, hoe groter de kans op een succesvolle plaatsing. Je kunt jezelf individueel inschrijven, echter hebben groepsaanmeldingen voorkeur in de planning. Je kunt je dus het beste als groep aanmelden. 

 


 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00