Toen ik 8 jaar oud was, wist ik het al.


Even terug in de tijd. Samen met mijn tweelingzus (Mylene Romeijn) ben ik geboren op 15-11-1996 in Rotterdam. En wij zijn opgegroeid in de Hoeksche Waard met een vader, moeder en broer. In mijn jeugd was ik al zeer sportief. Als 5 jarige begon ik met passie voor voetbal bij OSV in Oud-Beijerland, waarna ik mijzelf door voetbalde naar SHO, Oud-Beijerland. Na het voetballen begon ik met tennis. Toen ik 8 jaar was wist ik het al: mijn droom is om sportleraar te worden. Iedereen laten sporten met plezier zou mijn doel worden. Op mijn 8e begon ik met tennis. Mijn toenmalige tennistrainer (Henk Tjalma) was geweldig en de beleving op de club (TVO) was super. Later… dan wil ik ook zo’n tennisschool neerzetten.

 

” Toen ik 8 was droomde ik van een eigen tennisschool”

 

Slecht nieuws! Helaas moest ik op mijn 14e met tennis stoppen vanwege de vele kosten die fanatiek tennis met zich meebracht. Huilend op de bank zag ik mijn droom om tennisleraar te worden en een tennisschool op te zetten aan mij voorbij gaan. Later, ik was 18 jaar en kon mijn eigen geld beheren door een goed baantje bij de supermarkt.  Tijdens mijn opleiding sport & bewegen, koos ik voor de sector: Wellnes (sportschool). Misschien is dat dan een leuke sector.. Hier liep ik op meerdere zondagen stage. Na 4 maanden was het duidelijk, dit houd ik de rest van mijn leven niet vol. Er zit geen passie achter…

Ik roep al sinds mijn 8ste dat ik tennis of sportleraar wilde worden, waarom zou ik dat niet meer kunnen halen? Dus de week erna ben ik naar het bestuur van de opleiding gestapt en heb ik na een goede motivatiebrief de overstap mogen maken om voor tennisleraar verder te studeren. Met succes. Want, 3 jaar later was ik officieel KNLTB Tennisleraar.

 

Midden in een sinaasappelgaarde


‘In een paradijsje’, zo noem ik de plaats in Spanje waar ik Padel heb ontdekt. Midden in een prachtige sinaasappelgaard was daar: een zwembad, een kleine bar met bier, ijs, water & versnaperingen, een terrasje, 2 mooie kleedkamers, 4 tennisbanen en 2 padelbanen.

Onwetend stond ik in eerste instantie enorm fanatiek met kapotte rackets. En ja, zelfs met een kapot racket had ik plezier. De regels werden langzamerhand duidelijker en toen gebeurde het……. ik was besmet. Het Padel virus was een feit. Of ik nog getennist hebt deze reis? Wat denk je zelf?

Zie hier een filmpje voor een sfeer impressie.

 

De start van Padel-Only Academy


Het begon allemaal met een onschuldige tennisreis als tennisleraar bij tennisschool NBF Tennis van Lennart Gouka in maart 2017. Na deze tennisreis was ik direct padel verslaafd en kon ik niet wachten om dit ”thuis” in Nederland te gaan spelen. Even zoeken… en ja hoor, Rotterdam was niet ver van thuis vandaan! Het was gemakkelijk om een baan te huren. Waarna ik vervolgens het spel liet spelen door mijn vrienden en familie. Kort daarna ben ik direct aan de slag gegaan om de sport in Nederland te leren kennen.

Met mijn passie voor Padel ontmoette ik steeds meer mensen en ging ik steeds beter spelen. Ik ben enthousiast en ervan overtuigd dat iedereen (brede doelgroep) dit spelletje moet ontdekken. Daarbij vind ik het belangrijk dat het overbrengen van het spel op de startende speler met kwaliteit, fun en beleving gedaan moet worden.

Zonder vallen, kun je niet opstaan. En daarom ben ik enkele maanden later met mijn nog ‘ongevulde’ Eastpack rugtas naar de KVK gegaan om mijzelf in te schrijven als eenmanszaak genaamd: Padel-Only.

 

” Padel, easy to learn, difficult to master. ”

 

 

 

Ontmoet ons op de baan!


Heb jij Padel vragen of wil jij meer weten? Neem contact met ons op!

Arwin Romeijn

Meer informatie nodig?

Heb je vragen? Stuur ons een bericht, wij kijken ernaar uit!

 

 

 

 

 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00