0

Hé sportieveling, doe mee!


Voor iedere junior van groep 3 t/m groep 8 organiseren wij basisschoolevents bij Padelclub Victoria. Deze basisschoolevents worden meerdere keren per jaar voor jullie aangeboden en georganiseerd. Meld je aan en ontvang een uitnodiging om helemaal gratis en vrijblijvend mee te doen.

 

”Kom gratis een keer proberen”

 

Wie: jeugd van 7 tot/met 13 jaar
Wat: Maak kennis met Padel in 2 uurtjes en maak kans op prijzen
Waar:
Padelclub Victoria (Kralingseweg 226, Rotterdam)
Wanneer: Meerdere zaterdagen in het jaar van 15.00 – 17.00 uur
Hoe?
Aanmelden via deze link of via WhatsApp (+31612123876, Arwin)
Werkt de link niet? Klik hier: https://www.padel-only.nl/aanmelden-basisschoolevent/

 

 


Wat gebeurd er na het aanmelden?

Nadat je jezelf als geïnteresseerde hebt aangemeld, krijg je van ons een bevestiging en tegelijkertijd een uitnodiging. Hierin worden meerdere zaterdagen genoemd waarvoor je jezelf kunt aanmelden. Als het zover is, kom je op de afgesproken tijd naar de club. Daar heten wij je van harte welkom. Vervolgens nemen wij je mee op de padelbaan.

 


Wat gaan we doen?

Vanaf 14.45 uur uur zijn jullie van harte welkom. Loop lekker binnen! Als iedereen er is zullen wij met elkaar als groep gaan starten. Wij stellen ons voor en gaan jullie allereerst wat meer vertellen over padel. Ook gaan wij uitleg geven over de oefeningen.

Oefenen met Padel

Vervolgens gaan wij 60 minuten oefenen met Padel op 3 banen. Je krijgt van ons een scoreformulier en je gaat proberen zoveel mogelijk punten te winnen!

• Probeer de Forehand en Backhand
• Sla de bal na de muur terug
• Sla de bal uit de lucht

Rallykoning
Hierna gaan wij met elkaar eens kijken wie er een Rallykoning is. Je gaat met een trainer een rally spelen. Hoe vaak kan jij overslaan met de trainer?

Pauze & Demonstratie van de trainers
Dan is het tijd voor een korte pauze met een hapje en een drankje. Tegelijkertijd zullen de trainers een korte demonstratiewedstrijd gaan spelen. Na het demonstratiewedstrijdje gaan wij beginnen met een prijzenspel. Je kunt zelfs een Padelracket winnen!


Afsluiting

Rond de klok van 17.00 uur zijn wij klaar. We sluiten met elkaar af. Iedereen de baan op voor een foto en de diploma uitreiking! Mis het niet en meld je aan!

 


 

” Wat is Padel? Check de blog


Heb je vragen? Stuur mij (Arwin) een WhatsApp bericht op +31612123876 of bel eventjes.

 

Keer terug naar de Blogs voor meer informatie, klik hier!

Arwin

Arwin

Eigenaar Padel-Only

Idee voor een blog?

Deel het met mij. Ik ben benieuwd naar jouw idee. Padel-Only Academy is er voor jou. Heb jij Padel vragen? Wil jij meer informatie over de verschillende technieken, tactieken, mentaal of fysieke aspecten van Padel? Of wil je meer informatie over overige Padel aspecten? Stuur mij een bericht, ik kijk ernaar uit!