0

Leer padel spelen in twee uur #racketwissel 2.0


Maak gratis kennis met Padel in twee uur. Voor iedereen die padel nog nooit of enkele keren heeft gespeeld. Je bent als startende Padeller van harte welkom. Tijdens dit event ontmoet ook nog eens andere startende Padellers, leuk! Meld je vrijblijvend aan en ontvang een uitnodiging via de e-mail om een dag uit te kiezen om mee te doen.

 

”Doe vrijblijvend en gratis een keertje mee”

 

Wie: Kennismakers & beginners 16+ jaar
Wat: Maak kennis met Padel en speel mee met het laagdrempelige toernooitje: Raketwissel 2.0 
Waar:
 bij Padelclub Victoria bij TV-Heksenwiel of bij TTV Teteringen
Wanneer: Meerdere zaterdagen


Hoe werkt het?

Nadat je jezelf hebt aangemeld als geïnteresseerde, krijg je van ons een mail met een uitnodiging. Hierin worden meerdere’ zaterdagen vermeld, waarvoor je jezelf kunt aanmelden. Door een reply te sturen kun je jezelf aanmelden voor de betreffende dag. Alle informatie krijg je via de e-mail.

Doe ook vaker mee! Om vaker mee te doen, kun je een ticket kopen in de webshop. Het kost €7,50 per keer.

 


Eerst laagdrempelig oefenen!

De eerste 30-45 minuten is altijd met instructie. Je ontdekt tijdens wat oefeningen de Forehand, de backhand, volleren en het terugslaan na de muur. Na de service, weet jij alle regels om een wedstrijdje te kunnen spelen. Wij nemen je mee. Alles volgt vanzelf.

 


Punten spelen

Na het oefenen beginnen wij met de wedstrijdjes. Deze wedstrijdjes zullen gespeeld worden op tijd en in teamverband.  Plezier is het allerbelangrijkste. Leer nieuwe mensen kennen, geniet van padel. En oh ja, probeer jouw tegenstanders natuurlijk wel te verslaan!

 

”Lees hier alvast hoe je padel speelt! Check de blog


Heb je vragen? Stuur mij (Arwin) een WhatsApp bericht op +31612123876 of bel eventjes. Wij zijn er voor al je padelvragen.

 

Keer terug naar de Blogs voor meer informatie, klik hier!

Arwin

Arwin

Eigenaar Padel-Only

Idee voor een blog?

Deel het met mij. Ik ben benieuwd naar jouw idee. Padel-Only Academy is er voor jou. Heb jij Padel vragen? Wil jij meer informatie over de verschillende technieken, tactieken, mentaal of fysieke aspecten van Padel? Of wil je meer informatie over overige Padel aspecten? Stuur mij een bericht, ik kijk ernaar uit!