0

Informatie over de racketwissel 2.0 #minifuntoernooi


Vrijdagavond Padel avond. Doe mee en speel een gezellig en georganiseerd toernooitje met elkaar.  Je bent als intermediate Padeller van harte welkom. Tijdens dit event ontmoet ook nog eens andere intermediate spelers, leuk!

 

 Meld je aan voor de pilot op vrijdag 7 februari ”

 

Wie: Intermediate padelspelers 16+ jaar
Wat: Gezellig toernooitje: Raketwissel 2.0 
Waar:
 Allereerst de pilot bij Padelclub Victoria in Rotterdam (zie de jaarkalender)
Wanneer: Meerdere vrijdagen in de planning na vrijdag 7 februari


Hoe werkt het?

De eerste keer meedoen is helemaal gratis. Na het aanmelden krijg je een bevestigingsmailtje, want vol = vol. Om vaker mee te doen, kun je straks een ticket bestellen in de webshop.

 


Eerst de warming-up

Allereerst beginnen wij met een warming-up spel. Vervolgens maken wij de teams op enigszins willekeurige basis. Wij willen iedereen zoveel als mogelijk mixen. Hierna zit je in een team en zullen jullie in overleg moeten gaan om een teamnaam te verzinnen.

 


Punten spelen

Na het oefenen beginnen wij met de wedstrijdjes. Deze wedstrijdjes zullen gespeeld worden op tijd en in teamverband.  Plezier is het allerbelangrijkste. Leer nieuwe mensen kennen, geniet van padel. En oh ja, probeer jouw tegenstanders natuurlijk wel te verslaan!

 

”Wil je weten wanneer wij er meer organiseren? Check onze jaarplanning


Heb je vragen? Stuur Arwin een WhatsApp bericht op 0612123876 of bel eventjes. Je bent welkom met al jouw padelvragen.

 

Keer terug naar de Blogs voor meer informatie, klik hier!

Arwin

Arwin

Eigenaar Padel-Only

Idee voor een blog?

Deel het met mij. Ik ben benieuwd naar jouw idee. Padel-Only Academy is er voor jou. Heb jij Padel vragen? Wil jij meer informatie over de verschillende technieken, tactieken, mentaal of fysieke aspecten van Padel? Of wil je meer informatie over overige Padel aspecten? Stuur mij een bericht, ik kijk ernaar uit!