Vanaf augustus nieuwe structuur voor padellessen


Aller eerst leuk dat je geïnteresseerd bent in het volgen van Padellessen. Je bent aan het juiste adres, want wij staan graag voor je klaar om je van alles over padel te leren. Hieronder vind je een overzicht met de prijzen die bij de pakketten horen. Als geïnteresseerde in padellessen volg je ten alle tijden eerst de Padel-Only starterscursus op jouw niveau. Daarna krijg je een aanbod voor een 12, 16 of 20 lessenreeks afhankelijk van de periode in het jaar. Prive les
Een privé les duurt 30 minuten en in deze minuten krijg je volledige aandacht gericht op jouw Padel spel! Boek snelle resultaten en zorg dat je met de privé lessen snel beter wordt. 

Voordelen kunnen zijn:

 • Alle aandacht en focus op jouw techniek en tactiek
 • Je raakt veel ballen in korte tijd en je hebt geen last van anderen
 • Flexibele lestijden
 • In kortere tijd meer intensiteit
 • De les gaat altijd door of wordt ingehaald

Nadelen kunnen zijn:

 • Flexibele lestijden?
 • Minder ziel minder vreugde?
 • Prijziger dan groepsles

 


Groepsles
De duur van een groepsles is 60 minuten. Aller eerst als je geïnteresseerd bent doe je mee met de Padel-Only starterscurssussen (5 lessen & ticket voor event of Fun Toernooi). Met minimaal 4 maximaal 6 personen ga je aan de cursus beginnen en verbeter je jouw padel skills. Na de starterscursus gedaan te hebben krijg je een aanbod om te beginnen met een serie van 12, 16 of 20 lessen.

Voordelen kunnen zijn:

 • Meer ziel meer vreugde
 • Sparren met mede maatjes
 • Je kunt het hele spel spelen
 • Je kunt van elkaar leren
 • Je ontmoet nieuwe mensen
 • Geleerde gelijk in de praktijk kunnen laten toepassen

Nadelen kunnen zijn:

 • Minder snel resultaten
 • Vaak lagere intensiteit

 

Stap 1: Kennismakingslessen NIEUW
Voor €7,50 p.p. kan je op de dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur meedoen met een kennismakingsles. In deze les wordt de basis van Padel uitgelegd en enkele tips gegeven. Speel wedstrijden met elkaar. Je kunt je hiervoor meerdere keren inschrijven. Voor jou als padeller kun je nieuwe mensen dit vertellen. Aanmelden via www.padel-only.nl.

Stap 2: Padel-Only starterscursus voor ie-de-reen
Deze 5-lessencursus is voor ie-de-reen bedoeld. Iedereen die padellessen wil gaan volgen komt via de starterscursus binnen. Een aantal maanden in het jaar is het mogelijk om met deze cursus te starten. Tijdens deze cursus leer en verbeter je in 1 maand gemakkelijk, gestructureerd en snel de basis van Padel.  Als je jezelf hebt aangemeld voor de cursus wordt je zo goed als mogelijk op niveau ingedeeld en wordt er op basis van beschikbaarheid een vaste lesuurmoment afgesproken.

Het doel is om nieuwe padellers kennis te laten maken met Padel en van informatie te voorzien van Padel-Only en de club of vereniging. Denk bijvoorbeeld aan het geven van informatie over lidmaatschappen, vervolglessen, activiteiten, informatie over rackets etc. Voor de ervaren Padellers is het om hun Padel basis te verbeteren en tevens hun niveau te bepalen. ”The basic is the most important thing to het better in Playing Padel. Improve your game and enjoy Padel (even) more! ”

Voor € x p.p. inclusief Adidas Padelracket volg je 5 padellessen en doe je automatisch mee 1 Fun Toernooi of event dat in een van de betreffende maanden worden gegeven. In een vaste groep van 4-6 deelnemers ga je de lessen volgen. Mis het niet en zorg dat jij de voorloper bent. Jij profiteert namelijk van het onderstaande:

 • Verscherp jou Padel basis (of verbeter) op technisch en tactisch gebied.
 • Ontvang als een van de eerste een Padel-Only basis rapport met zichtbare resultaten van jouw technieken zoals: wanden verdedigen met de Forehand en de Backhand, de service, de volley, de posities en dergelijken.
 • Ontvang persoonlijke filmpjes van de door jezelf uitgevoerde technieken en tactieken.
 • het feit dat je wordt beoordeeld op niveau door Padel-Only en hiermee i.c.m. met jouw rapport kunt deelnemen aan de voor jou betreffende groepsapp om met elkaar af te spreken bijvoorbeeld.

Stap 3: lessenreeks van 12, 16 of 20 in vaste groepen op niveau.
Vanaf augustus zal ie-de-reen dus eerst starten met de Padel-Only starterscursussen, maar hierna zal je als deelnemer een aanbod krijgen om een 12, 16 of 20-lessenreeks (afhankelijk van het moment in het jaar te volgen. Op het niveau dat je hebt gekregen ga je in 12, 16 of 20 weken aan de slag met verschillende padel technieken, tactieken en aspecten. Denk bijvoorbeeld aan: Anticiperen, draaien, balbaankeuzes, positiekeuzes, smashes, bandejas, vibora’s, chikita’s, service, return, hoeken verdedigen, dropshots, molenwiek techniek, tactieken als spelen met wind, met nattigheid etc etc. Het belangrijkste is daarbij uiteraard spelplezier beleven. Improve your game and enjoy Padel even more! 

 

Volwassen lessen voor leden van Padelclub Victoria


Privé lessen: ?*
Groepslessen: ?*


Jeugdlessen voor leden van Padelclub Victoria


Privé lessen: ?*
Groepslessen: ?*

 

Heb je vragen of opmerkingen? Klik hier om naar het contactformulier te gaan.

 

Keer terug naar de Blogs voor meer informatie, klik hier!

Arwin

Arwin

Eigenaar Padel-Only

Idee voor een blog?

Deel het met mij. Ik ben benieuwd naar jouw idee. Padel-Only Academy is er voor jou. Heb jij Padel vragen? Wil jij meer informatie over de verschillende technieken, tactieken, mentaal of fysieke aspecten van Padel? Of wil je meer informatie over overige Padel aspecten? Stuur mij een bericht, ik kijk ernaar uit!