Padel-Only is powered by padelshop.com


Tijdens Padel wil je geen blessures oplopen en het beste uit jouw padel spel halen. Om te genieten van het spel is een bij jou goed passend padel racket cruciaal. Met Padel-Only staan wij voor o.a. voor kwaliteit en plezier en daarom werken wij samen met het passievolle en professionele team van Padelshop.com.

 


10% korting op de gehele collectie met de kortingscode: 10%PADELONLY


 

Waarom kopen bij Padelshop.com?

Wij kennen Marcel Bogaart en zijn team al een hele lange tijd. De passie voor Padel is groots en hierdoor zorgen zij voor een uitstekende en persoonlijke service. Wij kijken er altijd naar uit om in de ”snoepwinkel” weer de nieuwste modellen te testen en hierover meer te leren. Dit team heeft veel kennis en willen voor jouw het beste.

  1. Nederlands bedrijf uit Rijswijk met een betrouwbaar, passievol en professioneel team
  2. Excellente persoonlijke service (bereikbaar via: +31618608683)
  3. Je kunt rackets testen in de shop of tijdens een Padel-Only les
  4. Snel jouw producten in huis (voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden)
  5. Extra 10% korting met de code: 10%PADELONLY

 

 

Test eerst jouw padel racket

Als je een Padel racket koopt, wil je hem eerst testen. Maar, welk racket moet je testen? Wij hebben met Padel-Only uit het gehele Padelshop.com assortiment onze favoriete modellen gekozen voor op ieder niveau en voor iedere type speler. Wij hebben test tassen op meerdere locaties om jou rackets te kunnen laten testen. Vraag ernaar tijdens jouw losse lessen, wekelijkse lessen of clinic. Ben je benieuwd naar onze favoriete keuze uit het gehele assortiment: Bekijk hier enkele van onze favoriete modellen.


Keer terug naar de Blogs. 

Arwin Romeijn

Meer informatie nodig?

Heb jij Padel vragen? Stuur ons een bericht, wij kijken ernaar uit!