Sangria, salsa muziek, wedstrijdjes op elke niveau, heerlijke paella van onze Spaanse kok. Het was genieten!


In Rotterdam op Padelclub Victoria proefde je de Spaanse Padel cultuur. En daarmee was het fun toernooi op zaterdag 19 mei georganiseerd door Padel-Only weer gezellig en geslaagd! Zelfs uit Amsterdam (Tom van Play Padel) en Hellevoetsluis  (Tim, Antony, Ruud en Rene van TC de Kooistee) kwam men meedoen.  begon om 14.30 uur met het inspelen eindigde om 19.30 met de laatste ronde Paella en Sangria. Tijdens het event waren wij met 22 Padel enthousiastelingen. 

 

Welkom bij de start.


Aller eerst is het leuk om te weten dat het event voor 92% vol zat met Padellers (mannen en vrouwen) die allen stuk voor stuk bijdragen aan de groei en beleving van deze prachtige sport en daarom ben ik zeer trots dat ik hen mocht ontvangen op Padelcub Victoria Rotterdam. Op de tafels vond je de speelschema’s en tijdens het welkomstpraatje werden de eerste Sangria kannen al op tafel gezet door onze Spaanse Paella koning Jordi van de horeca SV Victoria.

 

”Ondertussen, ging Jordi snel weer de keuken in om de enorme Paella klaar te maken”

 

 

De bal van de dag!


Na bijzondere rally’s, mooie volleys, onmogelijke reddingen en prachtige lange rally’s duurde de dag voort. Waar er naast de baan gepraat werd over Sangria, de sport, maar ook over van alles en nog wat zoals vakanties werd er op de baan gestreden voor elk punt! En daarbij natuurlijk, sportief. Zie hoe iedereen bijvoorbeeld een hand geeft na de wedstrijd in het filmpje hieronder. De bal van de dag? Die kreeg men ook mee. Zo speelde Wim een volley die na de eerste stuit zo de kooi uit rolde, doe jij het na?

 

”Heb jij ook een idee over een thema voor het volgende toernooi? Laat het mij weten

 

 

Een toernooi is geen toernooi als..


Een toernooi is geen toernooi als er geen winnaars zijn. Uiteraard werden de aantal door de teams behaalde games opgeteld. Het team met de meeste games wonnen de poule. Zo gingen de winnaars uit de verschillende klassen ervandoor met een prijsje die onder het genot van de Paella en Sangria binnen gesleept werden. Zo sponsorde de Padelclub uit de prijzendoos shirtjes voor de winnaars. In de eerste klasse wonnen onze Pim & Violet in de tweede klasse onze Marjolein en Marco en in de 3e klasse gingen Ruud en René van TC de Kooistee er vandoor met de winst!

1e Klasse    –     Pim en Violet (🏆)
2e Klasse   –      Marjolein en Marco (🏆)
3e Klasse   –       Leo en Cor (🏆)

 

”Alle andere deelnemers bedankt voor de gezelligheid, zonder jullie geen succes. Ben je er ook bij met het volgende Fun toernooi?”

 


Check de video en proef de sfeer!


aftermovie Paella & More toernooi

 

Keer terug naar de Blogs voor meer informatie, klik hier!

Arwin Romeijn

Meer informatie nodig?

Heb jij Padel vragen? Stuur ons een bericht, wij kijken ernaar uit!

 

 

 

 

 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00