0

Padellessen voor volwassenen


Alle cursussen worden aangeboden bij Padelclub Victoria,  TV-Heksenwiel en TTV Teteringen. Bij TTV Teteringen verzorgen wij alleen de trainer/trainster. Onze cursussen worden daar niet of anders aangeboden. Zie hiervoor de website van Teteringen. Volg een starterscursus om padel te leren kennen. Of investeer in jezelf als padelspeler en ontwikkel jouw padel spel tijdens onze lessen & trainingen.

 

Onderaan deze pagina kun je jezelf vrijblijvend en gemakkelijk aanmelden.Starterscursussen – 6 lessen, huurracket en gratis deelname Padel Fun Toernooi

Maak vrijblijvend en laagdrempelig kennis met Padel in 6 lessen. Met deze 6 weekse starterscursus heb je Padel zo onder de knie. In een groepje starters (4-6 personen) ga je onder leiding van een gediplomeerde padel trainer aan de slag. Je hebt nog geen eigen racket nodig. Omdat je meedoet aan de starterscursus is deelname voor het Padel Fun Toernooi in dat seizoen helemaal gratis.

Kosten bij Padelclub Victoria
Lid van de club: €70,-
Lid van de club en les van Pablo: €90,-
Niet-lid van de club: €100,-
Niet-lid van de club en les van Pablo: €120,-

Kosten bij TV Heksenwiel
Per persoon: €70,-
Per persoon en les van Pablo €90,-

Kosten bij TTV Teteringen
Aanmelden, prijzen en voor vragen klik hier.Lessen 
– 10-13 weken schema en gratis deelname Padel Fun Toernooi

Volg wekelijkse padellessen (50 minuten per les) en wordt een betere padelspeler. Leer nieuwe padel technieken en tactieken. Je leert hoe je moet samenwerken.  Naast de basis van padel kijken we naar jou als speler om persoonlijke tips te geven. Zo word je een betere speler. Tijdens de reguliere lessen werken we in een groepjes van 1-4 spelers. Aan het einde van elke les is het tijd om het geleerde toe te passen en daarnaast moedigen we je aan om nieuwe spelers te ontmoeten en vrij te gaan spelen.
Als deelnemer van de reguliere lessen is deelname voor het komende Padel Fun Toernooi helemaal gratis.

Kosten bij Padelclub Victoria & TV Heksenwiel
4 personen per les = €11,50
3 personen per les = €15,-
2 personen per les = €22,-
1 persoon per les = €42,-

Bij trainer Pablo Moreno Hernández zijn de prijzen bij beide clubs als volgt:
4 personen per les = €15,-
3 personen per les = €19,-
2 personen per les = €28,-
1 persoon per les = €55,-

Let op: Je moet lid zijn voor deze cursus. Niet lid en toch willen lessen? Dat kan ook tegen bijbetaling bij Heksenwiel en Victoria.Trainingen 
– 10-13 weken schema en gratis deelname Padel Fun Toernooi

Wil je echt beter worden in Padel? Dan moet je trainingen (100 minuten per training) volgen. Tijdens deze trainingen staat beter worden centraal. Je wordt sneller een betere speler met trainingen, dan bij het volgen van lessen. Dit komt omdat wij dieper op de stof ingaan. Wij hebben meer oog en aandacht voor jou als speler en je oefent langer met de technieken en tactieken waardoor het inslijpen van de technieken en tactieken makkelijker gaat.

Kosten bij Padelclub Victoria & TV Heksenwiel
4 personen per training = €23,-
3 personen per training = €30,-

Bij trainer Pablo Moreno Hernández zijn de prijzen bij beide clubs als volgt:
4 personen per training = €30,-
3 personen per training = €38,-Strippenkaart  – flexibel heel het jaar geldig

Wil je niet vastzitten aan een wekelijkse training of les? Wil je soms een les volgen en ben je flexibel beschikbaar? Kies dan voor een strippenkaart en plan flexibel met ons jouw lesuren in. Jij betaald, dus jij bepaald wie jouw trainingspartner(s) wordt voor de ingeplande les (dienen leden te zijn). Kom alleen, met zijn tweeën, drieën of vieren naar de padelbaan op de overeengekomen tijd en dag.

Kosten bij Padelclub Victoria & TV Heksenwiel
€42,- per lesuur
€55,- per lesuur bij trainer Pablo Moreno Hernández

Let op: Je bent afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer en we kunnen 1 week vooruit plannen. De lessen kunnen alleen in overleg met de trainer ingepland worden (via WhatsApp, e-mail of een belletje).


 

 

”Je bent welkom met al je padelvragen