0

Padellessen voor volwassenen


Alle cursussen worden aangeboden bij Padelclub Victoria en bij  TV-Heksenwiel. Professioneel, resultaatgericht en pleziergericht zijn onze uitgangspunten om van jou een betere padelspeler te maken. De Padellessen & trainingen worden op ieder niveau verzorgt zowel overdag als in de avonduren.

 

Onderaan deze pagina kun je jezelf vrijblijvend en gemakkelijk aanmelden.Starterscursussen – 6 lessen + huurracket + gratis deelname padel event

Maak vrijblijvend en laagdrempelig kennis met Padel in 6 lessen. Met deze 6 weekse starterscursus heb je Padel zo onder de knie. In een groepje starters (4-6 personen) ga je onder leiding van een gediplomeerde padel trainer aan de slag. Je hebt geen racket nodig, want er zit een huurracket bij indien nodig. Omdat je mee gaat doen is deelname voor het aankomende Padel Fun Toernooi helemaal gratis.

Kosten Starterscursus
Van €0,- tot €115,- euro. Zie het inschrijfformulier.

 Lessen 
– 12-14 weken schema + gratis deelname Padel Fun Toernooi

Volg lessen om stapsgewijs steeds meer over padel te leren. Wordt een betere padelspeler en vorm een beter team met jouw padel partners. Tijdens de reguliere lessen (60 minuten per les) werken we in een groepje doelgericht en stapsgewijs om zo steeds meer over Padel te leren. We oefenen met allerlei padel technieken, tactieken en spelsituaties. Aan het einde van de les is het tijd om het geleerde toe te passen. Omdat je mee doet aan de lessen is deelname voor het komende Padel Fun Toernooi helemaal gratis. Ontmoet nieuwe spelers daar!

 

Kosten serie lessen op vaste dag, vaste tijd
4 personen per les = €12,50
3 personen per les = €16,67
2 personen per les = €25,-

 Trainingen
– 12-14 weken schema + gratis deelname Padel Fun Toernooi

Volg trainingen om echt beter te worden. Tijdens deze trainingen (90 minuten per les) staat beter worden centraal. Je wordt sneller beter, dan bij het volgen van lessen. Dit komt omdat wij dieper op de stof ingaan. Je oefent langer met de technieken en tactieken waardoor het inslijten van de technieken en tactieken makkelijker gaat.

Kosten serie trainingen op vaste dag, vaste tijd
4 personen per les = €18,75
3 personen per les = €25,-
2 personen per les = €37,50

 Strippenkaart  – flexibel heel het jaar geldig

Kies voor de strippenkaart als je graag flexibel sport. Daarbij moet je het niet erg vinden om in de minder populaire uren te lessen. De lessen worden namelijk gepland naast de reguliere lessen en trainingen. Kortom vaak zijn de minst populaire uren die over blijven. Jij betaald, dus jij bepaald wie jouw trainingspartners wordt voor de ingeplande les (dienen leden te zijn). Kom alleen, met zijn tweeën, drieën of vieren naar de padelbaan op de overeengekomen tijd en dag.

Kosten flexibele 10-strippenkaart
€500,-. Of betaal in 3 termijn van 3 maanden voor: €175,- per maand.

Let op: Je bent afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer en we kunnen 1 week vooruit plannen. De lessen kunnen alleen in overleg met de trainer ingepland worden (via WhatsApp, e-mail of een belletje).


 

 

”Je bent welkom met al je padelvragen