Volwassenen padellessen programma


Padel-Only biedt een volledig padel programma aan (in seizoenen) voor volwassenen bij Padelclub Victoria en TV-Heksenwiel. Van starterscursussen, reguliere lessen & training tot padel events.

Professioneel, doelgericht en resultaatgericht. Zo zijn onze lessen om zo snel mogelijk resultaat te behalen. De Padellessen & trainingen worden op ieder niveau verzorgt op Padelclub Victoria en TV-Heksenwiel zowel overdag als in de avonduren.

Onderaan deze pagina kun je jezelf aanmelden!

Starterscursussen  |  Reguliere lessen & trainingen  |  Padel eventsStarterscursussen – 6 lessen + huurracket + gratis deelname padel event

Ideaal voor starters die kennis willen maken. Of gewoon eens Padel willen proberen. Leer padellen in 6 lessen. Met de 6 weekse starterscursussen heb je Padel zo onder de knie.

Inhoud
Je gaat in 6 lessen van 60 minuten padel leren. Dit doe je onder leiding van een gediplomeerde padel trainer in een groep van 4-6 personen. Je hebt geen racket nodig! Want er zit een huurracket bij. Ook hoort bij de starterscursus de deelname voor het per seizoen georganiseerde padel event (meld je hier alvast aan). Het mooie is dat je het vrijblijvend kan proberen zonder vast te zitten aan een lidmaatschap.

Kosten 
€85,- bij TV-Heksenwiel
€85,- bij Padelclub Victoria als lid van de club
€115,- bij Padelclub Victoria als niet-lid van de club

De kosten voor de starterscursussen zijn inclusief de 6 lessen van 60 minuten, rackethuur en deelname padel event.

Starten kan in april en september
pre zomer seizoen – april week 14 – deadline inschrijven maart week 12
after zomer seizoen – september week 38 – deadline inschrijven september week 36Reguliere lessen & trainingen – 10 weken schema’s + gratis deelname padel event

Voor leden van de club of vereniging bieden wij op elk niveau reguliere lessen & trainingen aan. In een groep van 1, 2, 3 of 4 deelnemers ga je 10 weken aan de slag met een van onze trainers (Arwin of Antony). Wij werken professioneel met een doelgericht 10 weken plan werken om z.s.m. tot het gewenste resultaat te komen! Ook hoort bij de reguliere lessen & trainingen de deelname voor het per seizoen georganiseerde padel event (meld je hier alvast aan).

Inhoud lessen
Lessen duren 60 minuten. Je begint met de 1e 10 minuten warming-up waarbij de trainer de kans heeft om even te communiceren met andere padellers of om bijvoorbeeld even gebruik te maken van de sanitaire voorziening. Tijdens de reguliere lessen werken we doelgericht. Om zo tot het beste resultaat te komen. Van allerlei technieken, tactieken en spelsituaties komen aan bod.

Inhoud trainingen
Trainingen duren 90 minuten.
Dit is voor diegene die echt willen trainen. Je begint met de warming-up waarbij de trainer ook even de kans heeft om even te communiceren met andere padellers of bijvoorbeeld even gebruik te maken van de sanitaire voorziening. Tijdens een training ga je langer en dieper op de stof in. Je hebt meer tijd om te werken aan je doelen en het in praktijk brengen hiervan! 

Kosten lessen
met 4 personen 10 weken les = €125,-
met 3 personen 10 weken les = €166,67
met 2 personen 10 weken les = €250,-

Kosten trainingen
met 4 personen 10 weken les = €187,5
met 3 personen 10 weken les = €250,-
met 2 personen 10 weken les = €375,-

 Strippenkaart 10 Lesuren – flexibel heel het jaar geldig

Voor leden van de club of vereniging bieden wij ook een strippenkaart aan. Als je kiest voor een lesuren-strippenkaart ben je zelf verantwoordelijk voor het meenemen van jouw trainingspartners. Kom alleen, met zijn tweeën, met zijn drieën of met vier naar de baan. Onderling regel jij de kosten. Je kunt het gehele jaar lessen plannen met uitzondering van de volgende weken: Week 1, 13, 25, 37, 49, 50, 51 en week 52.

Kosten lesurenstrippenkaart
10 lesurenstrippenkaart = €500,-

Let op: Je bent afhankelijk van de beschikbaarheid van de trainer. De lessen kunnen alleen in overleg met de trainer ingepland worden. Deze lessen plannen wij gezamenlijk in, per kwartaal.

 


 

 

”Onze passie is het aan leren en verbeteren van Padel technieken en tactieken”

 

 


 

De les of training gaat niet door, wat nu?
Een les kan helaas door verschillende omstandigheden niet doorgaan. Denk bijvoorbeeld aan onbespeelbare padelbanen. Indien er zo’n soort overmachtsituatie voordoet zul je als persoon (privé les) of groep een tegoed ontvangen om met de trainer een inhaalles te plannen. De inhaalles(sen) zal binnen een Padel-Only seizoen in overleg gepland en gegeven worden.

Mocht u door een persoonlijke reden niet aanwezig kunnen zijn kan de les helaas niet ingehaald worden.

Let op: bij een overmacht situatie waardoor de les niet doorgaat geldt er per Padel-Only seizoen het volgende:
De eerste les is één inhaalles tegoed!
De tweede les is ten koste van de klant.
De derde les is één inhaalles tegoed!
Etc.

 


 

Welk seizoen start jij? 
Het kalenderjaar hebben wij opgedeeld in 4 Padel seizoenen. Elke seizoen maken wij nieuwe schema’s. 
– begin januari tot halverwege maart = pre pre zomer seizoen (week 2 tot week 12)
– begin april tot halverwege = pre zomer seizoen (week 14  – week 24)
– eind juni tot begin september = zomer seizoen (week 26 – week 36)
– halverwege september tot eind november = after zomer seizoen (week 38 – week 48)