Starters events bij Vlaardingen indoor


Wil je op een goede manier starten met padel? Doe dan mee met een vrijblijvend starters event. Via deze website boek je voor één of meer personen een event. Onder begeleiding van één van onze trainers ga je samen met andere startende padellers de spelregels leren en de basistechnieken ontdekken.


Leer de spelregels
Ontdek de basis
1,5 uur durend event
Voor alle niveau’s vanaf 16 jaar

Reserveer op deze pagina jouw plaats(en)


Boek een plaats

Onderaan de pagina zie je de eerstvolgende beschikbare events en plaatsen beschikbaar. Je kunt één of meerdere starters events & plaatsen reserveren. Als je jouw plaats(en) hebt betaald via deze website is jouw deelname bevestigd en ben je van harte welkom op het afgesproken tijdstip. De kosten zijn €15,- per persoon per event.

 


Onverhoopt annuleren

Mocht je na het reserveren onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, dan kun je tot 48 uur van tevoren van aanvang van het event kosteloos annuleren door de locatiemanager (Joris) een WhatsApp bericht te sturen op: +316 11329197. Annuleer je binnen 48 uur van aanvang, zal er 50% worden gerestitueerd. Binnen 24 uur kunnen we helaas geen restitutie of tegoed geven.

 


Wat ga je doen en wat moet je meenemen?

Trek thuis jouw padel-, tennis- of stevigste sportschoenen aan en kom afgekleed op de weersomstandigheden naar de padelbaan. Daar ontmoet je de trainer en krijg je van de trainer een racket te leen. Op de padelbaan geeft jouw trainer uitleg en leer je spelenderwijs padel kennen. Na ongeveer 45-60 minuten zul je wedstrijden tegen elkaar spelen en geeft de trainer nog wat tactische tips mee. Na het event ben je klaar om padel op de juiste manier te spelen op welke manier het voor jou het meest passend is. Je kunt hierna lid worden, nog een keer meedoen met een starters event of bijvoorbeeld een padelbaan huren.

 


Bekijk het filmpje ter voorbereiding


 

Hieronder vind je de eerstvolgende mogelijkheden

 

Zit er niets tussen? Klik op een onderstaande locatie om de opties te bekijken!

 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00