Starters events bij Strijdo


Wil je op een goede manier starten met padel? Doe dan mee met een vrijblijvend starters event. Via deze website boek je voor één of meer personen een event. Onder begeleiding van één van onze trainers ga je samen met andere startende padellers de spelregels leren en de basistechnieken ontdekken.


• Leer de spelregels
• Ontdek de basistechnieken
• Voor alle niveau’s vanaf 16 jaar
• 1,5 uur durend event
• Reserveer op deze pagina jouw plaats(en)


Hoe boek je een starters event?

Hieronder kun je één of meerdere starters events reserveren. Als je jouw ticket hebt betaald via deze website is jouw deelname bevestigd en ben je van harte welkom op het afgesproken tijdstip. De kosten zijn €15,- per persoon per event. Mocht je na het reserveren onverhoopt toch niet kunnen deelnemen, dan kun je tot 24 uur van tevoren van aanvang van het event kosteloos annuleren door de locatiemanager een email te sturen (maurice@padel-only.nl).

 


Wat ga je doen en wat moet je meenemen?

Trek thuis jouw padel-, tennis- of stevigste sportschoenen aan en kom afgekleed op de weersomstandigheden naar de padelbaan. Daar ontmoet je de trainer en krijg je van de trainer een racket te leen. Op de padelbaan geeft jouw trainer uitleg en leer je spelenderwijs padel kennen. Na ongeveer 45-60 minuten zul je wedstrijden tegen elkaar spelen en geeft de trainer nog wat tactische tips mee. Na het event ben je klaar om padel op de juiste manier te spelen op welke manier het voor jou het meest passend is. Je kunt hierna lid worden, nog een keer meedoen met een starters event of bijvoorbeeld een padelbaan huren.

 


Bekijk het filmpje ter voorbereiding


 

Hieronder vind je de eerstvolgende mogelijkheden

 


 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00