Solliciteren bij Padel-Only

Ben je helemaal gek van padel en wil je dit overbrengen op de spelers? We zijn ten alle tijden op zoek naar meer samenwerkingen om padel zo goed mogelijk te kunnen aanbieden bij onze partners. We zijn actief in de omgeving van Rotterdam en Breda. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Pas je bij ons team? Dan kunnen we mogelijk gaan samenwerken! Lees hieronder alle informatie over een potentiële samenwerking!

 

Kwaliteit: we zijn sinds 2017 fulltime actief in de padel markt en werken samen met professionals
Ontwikkeling: wekelijks trainen we met elkaar en er zijn groeikansen voor iedere stagiaire, trainer en manager
Plezier: samen met meer dan 12 trainers delen we onze passie tijdens wekelijkse teamtrainingen

 


Wie zijn wij?

Padel-Only is begonnen met Arwin Romeijn in 2017. Nadat hij padel in Spanje heeft ontdekt is hij verkocht geraakt, maar in Nederland kon je het nauwelijks ergens spelen. Er waren nog geen 50 padelbanen. Het grootste probleem was tevens dat je vrijwel nergens kon aanmelden voor toernooien, activiteiten of lessen. Het was lastig om met padel te beginnen, maar al helemaal om enthousiast te raken. Daar moest verandering in komen. Vanaf dat moment is Arwin zich fulltime gaan inzetten en begon hij de padelschool. Het moet gemakkelijk zijn om een les of activiteit te boeken. En daarnaast moeten er lessen gegeven worden met kwaliteit en passie wat betekent: op dé padel manier met kennis en ervaring van nationale, maar vooral ook internationale trainers.

Wij geloven erin dat we samen sterker zijn. We staan ten alle tijden open voor feedback. Iedere trainer heeft daarbij zijn eigen specialiteiten, kennis en ervaring. Door het met elkaar te delen zorgen wij er met elkaar voor dat wij een fantastisch en compleet aanbod kunnen doen voor onze clubs en verenigingen.


 

Wat is de opdracht?

Allereerst hebben wij de missie om meer padellers introduceren. Dit doen wij door het geven van starters events, clinics en het verzorgen van activiteiten. Vaak gaat dit om losse opdrachten, welke je (als je in ons team zit) zo nu en dan krijgt aangeboden in een overzichtelijk bericht. Zit er een leuke opdracht voor je tussen, dan kun je deze aannemen door hierop te reageren.

Daarnaast willen wij de bestaande padelspeler beter maken, op de padel manier. Zet jouw expertise als trainer in door het geven van wekelijkse vaste lessen, losse privélessen en/of masterclasses. Deze opdrachten worden van tevoren ingepland en gaan vaak per kwartaal tot half jaar. We vragen om jouw wensen voor een komend seizoen (x-aantal uur en x-locaties). We gaan vervolgens in de planweek aan de slag om trainers te koppelen aan de spelers. Je weet dus van tevoren welke lessen je wanneer kunt gaan geven!

 


Interne cursus van Padel-Only

Indien je voor ons trainers opdrachten wilt uitvoeren, zul je samen met ons de interne cursus succesvol moeten afronden. Het doel hiervan is dat jij comfortabel en met de juiste kennis over onze padelschool aan de slag kunt. Alsmede om jouw padel- en lesgeefskills een extra boost te geven.

De cursus duurt in totaal ongeveer 12 uur, wat we verdelen over meerdere dagen. Samen met andere ZZP’ers of stagiaires zul je zowel theorie behandelen als op de baan aan de slag zijn met padel. Indien wij tot een samenwerkingsovereenkomst komen, zullen wij de interne samen inplannen.

Na het behalen van de interne cursus, kun je aan de slag en weet je alles wat je moet weten. Voor op dat moment, want wekelijks trainen wij bij. Op vrijdagochtend organiseren wij in Rotterdam een trainerstraining. Wees erbij, voor het plezier en voor jouw verdere ontwikkeling.

 


Trainer worden bij Padel-Only?

Om trainingsopdrachten aan te nemen heb je jouw KNLTB padel licentie (of FIP licentie) nodig. Heb je nog geen licentie? Dan hebben wij nog geen trainersuren voor je, maar wel kun je assisteren bij activiteiten of kun je starten als vrijwilliger of stagiaire. Je bent van harte welkom. Samen gaan we het avontuur aan.

  1. Marktconform uurtarief
  2. Samenwerking Bullpadel
  3. Groeimogelijkheden in carrière
  4. Passievol en ontwikkelend team

Stuur jouw CV en motivatiebrief naar info@padel-only.nl. Bij wederzijdse interesse zullen we je allereerst uitnodigen voor een kort gesprek, waarna wij je mogelijk uitnodigen voor één van onze trainers trainingen op vrijdagochtend in Rotterdam.

 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00