0

Leer padel spelen!

Doe mee met de padellessen en trainingen van Padel-Only. Je bent welkom in Rotterdam bij Padelclub Victoria, in Breda bij TV-Heksenwiel, in Teteringen bij de Teteringse Tennisvereniging en in Roosendaal bij TV Roosendaal.

 

Aanmeldformulier onderaan de paginaStarterscursus  
4-weekse cursus + nieuw racket

Leer de basis van Padel in 4 lessen en ontvang bij de eerste les jouw gloednieuwe padelracket, zodat je gelijk goed van start kunt gaan.

Tijdens de lessen van 60 minuten zal je samen met andere starters en één van onze gediplomeerde padeltrainers aan de slag gaan met alle basis spelsituaties, waardoor je na de cursus Padel kunt spelen zoals Padel bedoeld is. Denk bijvoorbeeld eens aan het spelen met de glazen wanden en positiespel.

Kosten voor 4 lessen inclusief een nieuw padelracket

Lid van de padel club/vereniging: € 89
Niet-lid van de padel club/vereniging: € 109

 Wekelijkse padellessen 
– 17-weekse cursus + welkomstpakket

 

Doe mee met de wekelijkse padellessen en ontwikkel jezelf als een betere en meer complete Padelspeler. Omdat je meedoet met de cursus, ontvang je bij de eerste les een Padel-Only welkomstpakket pakket. Welkom bij de Padel-Only family!

Tijdens de padellessen van 60 of 90 minuten ga je werken aan je techniek en tactiek, maar zul je ook fysiek en mentaal uitgedaagd worden.

Kosten voor de 17-weekse cursus (p.p. en als lid)

4 personen = € 265 (€15,59 per les)
3 personen = € 330 (€19,41 per les)
2 personen = € 485 (€28,53 per les)

 Privé lessen of losse lessen – Neem een strippenkaart

Plan samen met trainer Arwin Romeijn elke keer een losse padelles in via WhatsApp. Wij kiezen een dag en datum op een moment wanneer het zowel voor jou als de trainer uitkomt (meestal dal-uren).

Omdat jij het hele uur hebt gereserveerd, kunt je eventuele trainingspartners voor de ingeplande les uitnodigen en hen meenemen. Mocht een persoon niet lid zijn, dan zal deze persoon nog €5,- moeten betalen voor de baanhuur per les.

Kosten als lid van de club

5 lessen strippenkaart: € 275
10 lessen strippenkaart: € 535


 

 

”Je bent welkom met al je padelvragen