Volg wekelijks les

Padel-Only verdeelt het jaar in 10-weekse lessenreeksen. Met deze lessen ontwikkel je jezelf tot een betere en meer complete padelspeler. Onder begeleiding van één van onze padeltrainers ga je tijdens jouw eerste lessenreeks aan de slag met de basis padel- technieken en tactieken. Na deze lessenreeks kun je jezelf verder ontwikkelen door mee te doen met de volgende lessenreeks van 10 weken.

 


Eén keer per week 60 minuten les
Vaste groep van 3 of 4 spelers
Vaste trainer
dag en tijdstip
Wekelijks een instructievideo


Wat houdt een 10-weekse in?

In de lessen 1 t/m 5 ga je aan de slag met de basisvaardigheden, zoals de forehand, backhand en de achterwand, volleys, de service & return, lob en bandeja. In les 6 t/m 10 ga je aan de slag met padeltechnieken, zoals de chiquita, smash en het verdedigen van de wanden. Dit allemaal zal in combinatie gebeuren met padeltactieken in verschillende spelsituaties.

Afhankelijk van jouw niveau, word je per les uitgedaagd. Als beginnende speler zul je extra veel tijd besteden aan de basisvaardigheden. Ben je een gevorderde padelspeler? Dan zul je ook aan de slag gaan met de gevorderde slagen, zoals de bajada, vibora, dropshot en smash.

Schrijf jezelf in voor het vervolgseizoen om verder te ontwikkelen. Als je jezelf inschrijft voor het opvolgende seizoen ga je aan de slag met verdieping op de thema’s. Denk hierbij aan extra kwaliteitseisen die we van je vragen binnen de basistechnieken en tactieken, bijvoorbeeld: betere positionering en een betere balcontrole. Jouw trainer kan in overleg altijd afwijken van de wekelijkse thema’s. Je kan bijvoorbeeld aan de slag gaan met de vibora, rulo, gancho, dropshot of smash over 3 meter!

 


Wanneer starten de lessen?

Je kunt op vier momenten starten in het jaar.

🎾 Oktober t/m december 2023
Deadline inschrijven: 1 oktober 2023
Inhaalevent bij ZuitNL: 13 januari 2024
Start vanaf: 23 oktober (9-weekse)

🎾 Januari t/m maart 2024
Deadline inschrijven: 3 december 2023
Inhaalevent bij ZuitNL: 23 maart 2024
Start vanaf: 8 Januari (10-weekse)

 


 

‘Benieuwd naar de verschillende padel thema’s? Neem een kijkje op ons YouTube-kanaal’

 


Op welke dagen worden er lesgegeven?

Lessen worden gegeven tussen 09:00 en 23:00 uur. Geef jouw beschikbaarheid aan op het inschrijfformulier welke je onderaan deze pagina vindt. Afhankelijk hiervan gaan wij jou proberen in te plannen op een bepaalde dag in het rooster. In de schoolvakanties en op feestdagen worden er (tenzij anders aangegeven) geen lessen gegeven.

 


Wat als er onverhoopt een les uitvalt? NIEUW

Valt er door onverwachte omstandigheden een les uit? Zoals door het weer of een uitgevallen trainer, dan wordt dit direct gecommuniceerd in de les WhatsAppgroep. Hierna wordt je automatisch op de deelnemerslijst voor het inhaalevent van die lessenreeks gezet. Reserveer deze data dus alvast in jouw agenda. Het inhaalevent wordt op een centraal gelegen indoor locatie georganiseerd. Het inhaalevent duurt 1,5 uur waarin je in grotere groepen les krijgt van 5 padel trainers. Op het einde speel je nog wat puntenspel tegen andere spelers van ongeveer jouw niveau!

📍 De inhaalevents worden in 2024 georganiseerd bij ZuitNL (Trivium 120, 4873 LP Etten-Leur).

 


 Wat kost de 10-weekse lessenreeks?

Piekuren zijn maandag t/m vrijdag na 17:00 uur. Daluren zijn maandag t/m vrijdag vóór 17:00 uur en in het gehele weekend. De onderstaande prijzen zijn all-in (baanhuur, trainer, materiaal etc) en inclusief BTW. Volg je een verkorte lessenreeks, dan zullen de prijzen naar verhouding worden berekend. Je dient zelf voor een racket en juiste schoenen te zorgen. Aanvullend is lidmaatschap bij Strijdo verplicht.

Prijzen piekuren
• 4 spelers in de groep = € 165 p.p.
• 3 spelers in de groep = € 220 p.p.
• 2 spelers in de groep = € 330 p.p.
• 1 speler in de groep = € 660 p.p.

Prijzen daluren
• 4 spelers in de groep = € 150 p.p.
• 3 spelers in de groep = € 200 p.p.
• 2 spelers in de groep = € 300 p.p.
• 1 speler in de groep = € 600 p.p.

 


 

 

Inschrijfformulier Strijdo

Vul het onderstaand inschrijfformulier in om je in te schrijven. Denk eraan: hoe ruimer jouw beschikbaarheid, hoe groter de kans op een succesvolle plaatsing. Je kunt jezelf individueel inschrijven, echter hebben groepsaanmeldingen voorkeur in de planning. Je kunt je dus het beste als groep aanmelden.


 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00