17-weekse cursus

Jouw techniek en tactiek verbeteren? Of je nu een starter bent of een speler met al veel ervaring, met deze 17-weekse cursus ontwikkel je jezelf tot een betere en meer complete padel speler!


Eén keer per week 60 minuten les
Vaste groep van 3 of 4 personen
Vaste trainerdag en tijdstip


Wekelijks een ander thema

Speciaal om van jou een betere en complete padelspeler te maken, hebben wij een 17-weeks programma samengesteld. Binnen dit programma richten we ons elke les op een nieuw thema.

Doe je de cursus voor het eerst?
Dan start je met het aanleren van de verschillende padel technieken. Je begint bijvoorbeeld met de forehand en de backhand en zult gelijk leren hoe de achtermuur werkt. Daarna leer je meer over de volleys en de bovenhandse slagen.

Heb je de 17-weekse al eerder gevolgd?
Dan ga je dieper in op elk thema om een betere padelspeler te worden.

Je krijgt iedere week op zondagochtend een instructievideo in jouw mailbox. Hiermee kun je jezelf voorbereiden op de komende les. Tevens vind je in deze mail wist je datjes en het laatste nieuws over onze padelschool.

 

Onze trainers

Trainer Antony Peskens is namens Padel-Only de locatieverantwoordelijke bij TOC Capelle. Je kunt bij hem terecht voor vragen. Tijdens deze cursus krijg je een vaste trainer, zo kan er gefocust worden op jouw persoonlijke ontwikkeling. Als het lesschema bekend gemaakt wordt, worden ook de trainers toegewezen.
Lees hier meer over ons team!

 

Wanneer starten de lessen?

Deadline aanmelden: 12 september
Verwachte planning gedeeld via de mail: 26 september
Start van de 17-weekse cursus: vanaf 10 oktober
Tijdens schoolvakanties en op zon- en feestdagen worden er geen lessen gegeven.

 

Prijzen – leden hebben €85 tot 114 korting

De prijs van de cursus is afhankelijk van of je padel plus lid bent van TOC Capelle of als niet-lid de cursus wilt volgen. Daarnaast is de prijs afhankelijk van het aantal personen waarmee je gaat lessen. De onderstaande prijzen zijn inclusief BTW.

In een groep van 3 personen
Als niet-lid  = € 454 p.p.
Als lid  = € 340 p.p.

In een groep van 4 personen
Als niet lid = € 340 p.p.
Als lid = € 255 p.p.

Ben je nog geen lid en wil je lid worden van TOC Capelle om onbeperkt te kunnen padellen? Dat kan voor €250,- per jaar. Klik hier voor meer informatie & aanmelden.


 

Inschrijfformulier

Vul het onderstaande inschrijfformulier in om je aan te melden.
Na het aanmelden krijg je een bevestigingsmail met belangrijke informatie voor het vervolg.

 

 

 


 

Starters events: Eerst de spelregels en basis technieken ontdekken.

Ben je een starter en wil je eerst de regels en basis technieken te ontdekken? En wil je meer starters leren kennen? Doe dan mee met het starters event. Bekijk hier de mogelijkheden.