Volg wekelijks les

Padel-Only verdeelt het jaar in 10-weekse lessenreeksen. Met deze lessen ontwikkel je jezelf tot een betere en meer complete padelspeler. Onder begeleiding van één van onze padeltrainers ga je tijdens jouw eerste lessenreeks aan de slag met de basis padel- technieken en tactieken. Na deze lessenreeks kun je jezelf verder ontwikkelen door mee te doen met de volgende lessenreeks van 10 weken.


Eén keer per week 60 minuten les
Vaste groep van 3 of 4 spelers
Vaste trainer
dag en tijdstip
Wekelijks een instructievideo


Wat houdt een 10-weekse in?

Afhankelijk van jouw niveau, word je per les uitgedaagd. Als beginnende speler zul je extra veel tijd besteden aan de basisvaardigheden. Ben je een gevorderde padelspeler? Dan zul je ook aan de slag gaan met de gevorderde slagen, zoals de bajada, vibora, dropshot en smash.

Per niveau (niveau 9, 8, 7, 6, 5 en 4) hebben wij lesonderwerpen geselecteerd om jouw spel te verbeteren. Wekelijks ga je met jouw trainer zowel technisch als tactisch aan de slag. Na het volgen van het lesprogramma heb je geoefend met de slagen die jij nodig hebt op jouw niveau. En tegelijkertijd werk je ernaar toe om een hoger niveau te bereiken.

 

‘Ontdek alvast een aantal onderwerpen via ons YouTube-kanaal’

 


Wanneer starten de lessen?

Onderstaand vind je de verschillende seizoenen. Elk seizoen bestaat uit 10 lesweken. Echter vanwege toernooien of baan beschikbaarheden kan het zo zijn dat de cursus 9 of zelfs 8 weken is. Dit kan tot voor de start van het seizoen nog veranderen.

🎾 Januari t/m maart 2024
Deadline inschrijven: 3 december 2023
Start vanaf: 8 Januari (10-weekse)

🎾 April t/m juni 2024
Deadline inschrijven: 3 maart 2024
Start vanaf: 25 maart (10-weekse)

🎾 Juni t/m september 2024
Deadline inschrijven: 19 mei 2024
Start vanaf: 10 juni (10-weekse)

🎾 Oktober t/m december 2024
Deadline inschrijven: 1 september 2024
Start vanaf: 30 september (10-weekse)

 


Op welke dagen worden er lesgegeven?

Lessen worden gegeven tussen 09:00 en 23:00 uur. In de schoolvakanties en op feestdagen worden er (tenzij anders aangegeven) geen lessen gegeven. Geef jouw beschikbaarheid aan op het inschrijfformulier welke je onderaan deze pagina vindt. Afhankelijk hiervan gaan wij jou proberen in te plannen op een bepaalde dag in het rooster.

 


Wat als er onverhoopt een les uitvalt?

Bij annuleringen door onvoorziene omstandigheden, zoals locatiebeperkingen of weersomstandigheden, alsook eventuele ziekte van de trainer, ontvang je onmiddellijk een melding in jouw WhatsApp-groep. Om de gemiste lessen goed te maken, ontvang je een persoonlijke GiftCode met het krediet van de geannuleerde les per e-mail. Mis je meer dan 1 les? Dan wordt je balans opgehoogd door jouw locatiemanager binnen enkele dagen na annulering van de les. De Giftcode kan worden gebruikt voor alle nevendiensten van Padel-Only, zoals het Trainings event, losse lessen, waterputs en andere activiteiten.

 


 Wat kost de 10-weekse lessenreeks?

Piekuren zijn maandag t/m vrijdag na 17:00 uur en het gehele weekend. Daluren zijn maandag t/m vrijdag vóór 17:00 uur. De onderstaande prijzen zijn all-in (baanhuur, trainer, materiaal etc) en inclusief BTW. Je dient zelf voor een racket en juiste schoenen te zorgen. De padelclub verkoopt padel materiaal bij Padelclub Feijenoord te Rotterdam. Volg je een verkorte lessenreeks, dan zullen de prijzen naar verhouding worden berekend.

Prijzen piekuren
• 4 spelers in de groep = € 225 p.p.
• 3 spelers in de groep = € 300 p.p.
• 2 spelers in de groep = € 450 p.p.
• 1 speler in de groep = € 900 p.p.

Prijzen daluren
• 4 spelers in de groep = € 190 p.p.
• 3 spelers in de groep = € 255 p.p.
• 2 spelers in de groep = € 380 p.p.
• 1 speler in de groep = € 760 p.p.

 

 


Inschrijfformulier Terbregge

Vul het onderstaand inschrijfformulier in om je in te schrijven. Denk eraan: hoe ruimer jouw beschikbaarheid, hoe groter de kans op een succesvolle plaatsing. Je kunt jezelf individueel inschrijven, echter hebben groepsaanmeldingen voorkeur in de planning. Je kunt je dus het beste als groep aanmelden.

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00