5-weekse cursus

Doe mee met de wekelijkse lessen van 90 minuten. Door het volgen van deze cursus ontwikkel je jezelf tot een betere en meer complete padel speler. Tijdens deze cursus ga je wekelijks in een vast groepje op eenzelfde dag en tijdstip aan de slag. De eerste 45 minuten betreft training van één van onze trainers en de andere 45 minuten speel je vrij op de naastgelegen padelbaan.

 

”Normaliter gaat het om een 17-weekse cursus welke start in april 2022, maar in het begin van dit jaar kunnen we een 5-weekse aanbieden.’

 

Werken volgens een programma

Elke week heeft een speciaal thema. Wekelijks krijg je via een WhatsApp groepsapp een instructievideo van 3-6 minuten toegestuurd, waarmee je jezelf kunt voorbereiden op de komende les.

 

Wanneer starten de lessen?

De 5-weekse cursus start op maandag 31 januari. Wij geven voorlopig alleen wekelijkse lessen op maandagavond. In de vakanties en op zon- en feestdagen zal er geen les worden gegeven tenzij anders besproken. Geïnteresseerd? Meld je dan vóór dinsdag 18 januari aan via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Na de inschrijving nemen wij contact op om te bespreken of de plaatsing gaat lukken!

 

Aanmelden als groep heeft de voorkeur

Het beste kun je jezelf aanmelden als compleet groepje van 4 spelers, waarbij jullie groepsbeschikbaarheid zou ruim mogelijk is aangegeven, hoe eerder op de avond je beschikbaar bent, hoe meer groter de kans op plaatsing!

 

Aanmelden als individu

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog geen groepje? Wij zullen proberen om een groepje compleet te maken voor jou, maar hou er rekening mee dat het mogelijk niet lukt en dat we op zoek moeten gaan naar alternatieve mogelijkheden. Ben je een starter en wil je meer starters leren kennen? Bekijk dan hier of er een starters event georganiseerd wordt.

 

Kosten p.p. voor de 5-weekse cursus

€ 100 p.p. (eenmalig met iDeal) op basis van een groep van 4 spelers (totaal €400)


 

 

Vul het onderstaande formulier in om je aan te melden.
Vragen? Stuur een e-mail naar: info@padel-only.nl

 

 


 

 

Het inschrijfformulier is van de website. Wil je lessen volgen vanaf april? Kijk dan op de website van Padel City.nl

 

 


 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00