OUDER & KIND PADEL


Wedstrijden en events voor de jeugd is er niet of nauwelijks! Wij brengen hier graag verandering in en willen jou samen met jouw zoon/dochter/anders uitnodigen om op zaterdag 01 april 2023 padel te komen spelen bij Padelclub Feijenoord. We organiseren dit voor iedere ouder en jeugdspeler uit de omgeving. Je hoeft dus geen lid te zijn of training bij ons te volgen. Je bent van harte welkom!


Kies één van de twee activiteiten


Ontdek padel samen: 5 t/m 12 jaar met ouder 18+ jaar

Samen met je zoon/dochter/pupil ben je een team. Je zult gaan samenwerken en verschillende challenges doen op de padelbaan en via deze manier padel ontdekken. Samen met meerdere trainers doe je verschillende oefeningen! Welke scores kunnen jullie samen behalen? Denk hierbij aan opdrachten als: hooghouden, overspelen, volleys, met de muur spelen en win samen een punt van de trainer!

15:00 – 16:00 uur met begeleiding
Racket hebben wij te leen voor jullie
Geen ervaring vereist 
€20,- per team


Toernooitje: jeugd 11+ jaar met ouder 18+ jaar

Er zijn momenteel nauwelijks-geen jeugd competities en toernooien. En toch zijn er heel wat jeugd padel spelers. Wij willen jou als ouder uitnodigen om samen met jouw jeugd padel speler een toernooitje te spelen. Bij dit toernooi staat sportiviteit, respect en plezier centraal. Maar, uiteraard wordt er gestreden voor de winst! Je speelt samen met jouw jeugdspeler eerst in een poule. We spelen op basis van tijd met 40-40 golden point. Win je de poulefase? Dan speel je in de finales… We sluiten af met wat te eten voor iedereen en bespreken graag na over hoe je het toernooitje hebt ervaren!

16:00 – 18:30 uur met scheidsrechter per baan
Enige ervaring vereist
Een eigen racket is verplicht
Inclusief limonade en eten om a 18:15 uur
€35,- per team (ouder en jeugd)


Aanmelden & praktische informatie

Hieronder vind je het aantal beschikbare plaatsen. Eén reservering staat voor twee spelers (1x ouder & 1x jeugd). Als je jouw plaats hebt gereserveerd/betaald dan krijg je geen bevestigingsmail met aanvullende informatie, maar wel een order bevestiging. Zonder tegenbericht zien we je graag op zaterdag 01 april bij Padelclub Feijenoord aan de korte stadionweg 109 te Rotterdam (5 indoor padelbanen). Zorg dat jullie 15 minuten van tevoren aanwezig zijn en meld je bij de leiding. Ter afsluiting houdt je mail goed in de gaten! Als wij belangrijk nieuws hebben, dan sturen we een mail!


Wat als je onverhoopt moet annuleren?

Mocht je onverhoopt moeten annuleren of niet kunnen deelnamen, dan kan je tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren via WhatsApp op: 0612123876. Binnen 24 uur kunnen we helaas geen restitutie geven, maar graag ontvangen we jouw annulering per WhatsApp om hiermee rekening te houden in onze organisatie.


Hieronder vind je de eerstvolgende mogelijkheden

 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00