Join our team

Wij zijn een team van ZZP Padel trainers in de omgeving van Noord-Brabant en Rotterdam. Met meer dan 12 trainers zijn wij een redelijk groot team, maar padel groeit harder en wij kunnen samen de groei niet aan. Help jij mee?

 

 

Heb jij jouw padel licentie en lijkt het je leuk om bij ons in het team te komen? Solliciteer direct en maak kennis! Heb je geen licentie, maar ben je helemaal gek van het spelletje en lijkt het je leuk om dit over te brengen? Vraag dan naar de mogelijkheden.


 

” Bekijk hier wie er al in ons team van trainers zitten ”

 


Onze missie

Meer padellers introduceren op de clubs & verenigingen waarmee wij samenwerken. En de bestaande padellers beter te maken. Dit doen wij op een manier waarbij sfeer, beleving en de speler centraal staat. Als zij padel leuk gaan vinden, gaan ze het vaker doen en met meer plezier!

 


Trainer worden bij Padel-Only?

In de omgeving van Rotterdam en Noord-Brabant zijn wij op zoek naar zowel parttime als fulltime trainers. Wekelijks komen wij bij elkaar tijdens de trainers team training om onszelf te ontwikkelen. Je wordt voorbereidt op de les van de week erna en delen onze kennis en ervaringen met elkaar. We hebben plezier, doen team uitjes en helpen elkaar om de missie breder en nog beter uit te dragen!

  1. Marktconform salaris als ZZP’er
  2. Groeimogelijkheden
  3. Teamwork = fun
  4. Veilige ontwikkel omgeving
  5. Help mee met de Padel-Only missie

 


Interne opleiding van Padel-Only – Nieuw vanaf 2022

Wij organiseren een interne opleiding met als doel om meer te leren over Padel-Only Academy en om jouw lesgeefskills een boost te geven! Als Padel-Only trainer is het vereist om deze 6-daagse cursus te volgen (3 uur per dag).

 


Solliciteren

Stuur jouw CV en motivatie naar info@padel-only.nl. Als het schikt, zullen we je uitnodigen voor een gesprek en deelname aan onze trainers team training. Zo leer je alvast het team kennen. Na het volgen van deze training kunnen we het vervolgtraject bespreken.

 


 

Contact

 

 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00