0

Padellessen voor de jeugd


Padel onder de jeugd wordt steeds meer populair. Je kunt vanaf 5 jaar al mee doen met Padel. Tijdens onze padel jeugdlessen staat ontwikkeling en spelplezier bovenaan. Mis het niet en leer de nr. 2 populairste sport van Spanje kennen. Laten we snel aan de slag gaan. Ben je er klaar voor?


Meld je onderaan de pagina aan als geïnteresseerde de jeugd 
padellessen


Starterscursussen – Ontdek padel in 6 lessen

 

Met deze 6 weekse padel starterscursus heb je Padel zo onder de knie. Dit is een cursus om Padel eens uit te proberen. Kom samen met vrienden en/of vriendinnen naar de baan voor extra plezier. Of maak nieuwe vrienden/vriendinnen tijdens de lessen.  In een groepje van 4-8 junioren gaan we aan de slag. Ben je er klaar voor?

Elke les duurt 50 minuten. En tijdens elke les neemt onze gediplomeerde padeltrainer je mee. Stap voor stap ontdek je langzaam steeds meer over de sport. Je hebt nog geen eigen racket nodig, want er zit een huurracket bij. Probeer de starterscursus vrijblijvend en beslis na 6 lessen of je het leuk genoeg vind om door te gaan.

Kosten bij Padelclub Victoria
Als lid van de Padelclub: €65,-
Als niet-lid van de Padelclub: €95,-

Kosten bij TV Heksenwiel
Voor iedere jeugdspeler: €65,-

Let op: De kosten van een starterscursus van Pablo Moreno Hernández kost wat meer.

 


Reguliere lessen – 10-13 weken schema om padel steeds beter onder de knie te krijgen

 

In een groepje van 4-6 junioren ga je meerdere weken achter elkaar aan de slag. Onze gediplomeerde padeltrainers begeleiden de junioren en leren hen allerlei padel technieken en tactieken aan. Daarbij is het veiligheid in de les erg belangrijk. De inhoud van de les gaat meestal over het controleren van de bal. We leren de junioren hoe je rally’s moet spelen, hoe je samen kunt werken als team, hoe je de muren in jouw voordeel kunt gebruiken en hoe je moet scoren om te winnen. Bij een winnaar is er altijd een verliezer. Tijdens de lessen leren wij de junioren hoe je hiermee om moet gaan. Wil jij Padel leren spelen. Schrijf je snel in!

Voor elke leeftijdsgroep duren de lessen 50 minuten. Hoe de lessen zijn opgebouwd is afhankelijk van de leeftijdsgroep. Zie de inhoud verder op deze pagina.

Kosten bij Padelclub Victoria & TV Heksenwiel
€10,- per persoon per les. 

Kosten bij Padelclub Victoria & TV Heksenwiel van Pablo Moreno Hernández
€12,50 per persoon per les.

Let op: Deze cursus kun je alleen volgen als je lid bent van de club. Ben je geen lid, dan kun je de cursus alsnog volgen tegen bijbetaling.

 


 

”Padel is goed voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling”

 


 

 


 

Padel kids 5 t/m 8 jaar (stage 1)
Speelsgewijs, veilig en vooral samenwerkend gaat je kind aan de slag met de basis van Padel op de padelbaan met en zonder het padelracket. Naast de duidelijke regels die wij maken gaan we plezier maken op de baan. Er worden verschillende oefeningen en spelletjes gedaan waarbij ook oog is voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling. Ontdek ook de kids lessen van 50 minuten. Wij zorgen volledig voor uw jeugdspeler het gehele lesuur.

 

” De lessen zijn veilig en speelsgewijs opgebouwd, de meeste beste sporters beginnen al op vroege leeftijd”

 


 

Padel Junioren 9 t/m 13 jaar (stage 2)
Tijdens uitdagende en doelgerichte oefeningen met de groep worden er allerlei technische, tactische, mentale en fysieke tips en trics uitgedeeld om het spel te verbeteren! Je wordt beter en slimmer in het Padel spel en hierdoor wordt het steeds leuker en leuker. Ervaar steeds langere en spannende rally’s! Ontdek ook de junior lessen van 50 minuten.

 

”De meest ideale leeftijd om te sporten, pak je kans!”

 


Padel Pre-Senioren 14 t/m 17 jaar (stage 3)
In deze lesgroepen doen we verschillende oefeningen om alle technische en tactische kennis over te brengen. Elke les is er ruimte om tegen elkaar punten te spelen. Met wie wil jij graag Padel spelen en Padel skills leren? Ervaar steeds meer langere en spannende rally’s door de uitdagende oefeningen. Probeer ook de Pre-Senior lessen van 50 minuten.

 

” Naast alle stress en spanning op school is ontspanning erg belangrijk, neem je maatjes van school mee en daag ze uit voor een potje padel ”

 

 


 

 

 

Meld je hier aan voor een jeugdcursus

Na het verzenden van dit formulier zullen wij contact met je opnemen en de aanmelding bevestigen.
  • Onze eerste padellessen beginnen overdag om 15.50 uur.