0

Padellessen voor de jeugd!


Padel in Spanje groter dan tennis. Ontdek ook deze nieuwe racketsport in Nederland. De sport groeit erg hard door de KNLTB en de Nederlandse Padelbond. Competities en toernooien, komen er steeds meer. En zelfs is het plan om met een nationaal jeugdteam het EK en WK op te zoeken.

Je kunt vanaf 5 jaar al mee doen met Padel. Tijdens onze padel jeugdlessen staat ontwikkeling en spelplezier bovenaan. In Spanje zijn er al veel jonge padellers. Laten wij ook snel aan de slag gaan. Ben je er klaar voor. Neem je vriendinnetje of vriendje mee.

Meld je onderaan de pagina aan!
Zodra wij plaats in een groepje hebben en/of een groepje compleet hebben nemen wij contact op!

 


Starterscursussen – 6 lessen + huurracket + gratis deelname event

 

Ontdek padel en maak kennis in 6 lessen. Met de 6 weekse starterscursus heb je Padel zo onder de knie en weet je of Padel iets voor je is. Kom samen met vriendinnen en vrienden en ontdek het ook.  In een groepje van 4-8 junioren gaan we aan de slag. Ben je er klaar voor?

Inhoud
Je gaat in 6 padellessen van 55 minuten padel leren. Dit doe je met een gediplomeerd padeltrainer in een groep van 4-8 personen. Je hebt geen racket nodig, want er zit een huurracket bij. Als beloning mogen jullie gratis mee doen met het komende padel junioren event. Probeer vrijblijvend en wie weet ben je straks een sportieve, sociale en coole sport rijker.

Kosten
€ zie het inschrijfformulier

 


Reguliere lessen – Achter elkaar lessen + gratis deelname event

 

In een groepje van jouw leeftijd ga je meerdere weken achter elkaar aan de slag met de nieuwste racketsport. Wij begeleiden je en leren je allerlei padel technieken en tactieken. Daarbij is het controle hebben over de bal het allerbelangrijkste. Hoe lang kan jij al hooghouden met een padelracket en bal?

Inhoud lessen
Voor elke leeftijdsgroep duren de lessen 55 minuten. Hoe de lessen zijn opgebouwd is afhankelijk van de leeftijdsgroep. Zie de inhoud verder op deze pagina.

Kosten 1x per week
4-6 junioren p.p.p. les = €11,50
3 junioren p.p.p. les = €15,50

Kosten 2x per week
4-6 junioren p.p.p. les = €9,50 per les
3 personen P.p.p. les = €13,50 per les

 


 

”Sporten is goed voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling”

 


 

 


 

Padel kids 5 t/m 9 jaar (stage 1)
Speelsgewijs, veilig en vooral samenwerkend gaat je kind aan de slag met de basis van Padel op de padelbaan met en zonder het padelracket! Er worden verschillende oefeningen en spelletjes gedaan waarbij ook oog is voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling. Ontdek ook de kids lessen van 60 minuten. Wij zorgen volledig voor het hele uur voor uw kind.

 

” De lessen zijn veilig en speelsgewijs opgebouwd ”

 


 

Padel Junioren 9 t/m 14 jaar (stage 2)
Tijdens uitdagende en doelgerichte oefeningen met de groep worden er allerlei technische, tactische, mentale en fysieke tips en trics uitgedeeld om jouw spel te verbeteren! Je wordt beter en slimmer in het Padel spel en hierdoor wordt het steeds leuker en leuker. Ervaar steeds langere en spannende rally’s! Ontdek ook de junior lessen van 60 minuten.

 

”Hoe beter je wordt, hoe leuker!”

 


Padel Pre-Senioren 14 t/m 17 jaar (stage 3)
Padel is voor iedereen leuk! Leer Padel spelen en kom lessen volgen. In de groep doen we verschillende oefeningen om alle technische en tactische kennis over te brengen. Ontdek ook Padel! Elke les is er ruimte om tegen elkaar punten te spelen. Met wie wil jij graag Padel spelen en Padel skills leren? Ervaar steeds meer langere en spannende rally’s door de uitdagende oefeningen. Probeer ook de Pre-Senior lessen van 60 minuten.

 

” Naast al die stress en spanning op school is ontspanning erg belangrijk, neem je maten mee ”