Het jeugd padellessen programma!


Padel voor de jeugd is enorm interessant! Het is laagdrempelig, dynamisch en vooral heel leuk! Je kunt vanaf 5 jaar al mee doen met Padel. Omdat wij jeugd heel belangrijk vinden stoppen wij hier veel energie in. Als één van de eerste hebben wij een jeugdprogramma (vanaf augustus 2018). Tijdens onze padel jeugdlessen staan professionaliteit, ontwikkeling en spelplezier bovenaan!

Onderaan deze pagina kun je jezelf aanmelden. De lessen worden zoveel als mogelijk gepland op basis van beschikbaarheid, leeftijd, niveau en voorkeur.

Starterscursussen  |  Reguliere lessen  |  Jeugd events

 


Starterscursussen – 6 lessen + huurracket + gratis deelname event


Ideaal voor starters die kennis willen maken en eens Padel willen proberen. Leer padellen in 6 lessen. Met de 6 weekse starterscursussen heb je Padel zo onder de knie.

Inhoud
Je gaat in 6 padellessen van 60 minuten padel leren. Dit doe je met een gediplomeerd padel trainer in een groep van 4-8 personen. Je hebt geen racket nodig! Want er zit een huurracket bij. Ook hoort bij de starterscursus de deelname voor het padel event aan het einde van het seizoen (zie onze Padel Kalender om je alvast aan te melden). Het mooie is dat je het vrijblijvend padel kan proberen. Je zit namelijk niet aan een lidmaatschap vast!

Kosten
€75,- bij TV-Heksenwiel (zowel met als zonder lidmaatschap van de vereniging)
€75,- bij Padelclub Victoria(met lidmaatschap van de club)

€105,- bij Padelclub Victoria (zonder lidmaatschap van de club)

Meld je onderaan de pagina aan!
Zodra wij plaats in een groepje hebben en/of een groepje compleet hebben nemen wij contact op!

 


Reguliere lessen – 10 weken lessen + gratis deelname event

Naast de starterscursussen zijn er voor de leden van de club of vereniging reguliere lessen. Het jaar wordt opgedeeld in 4 padel seizoenen. In een groep van 4 – 8 deelnemers ga je 10 weken aan de slag met een van onze trainers (Arwin of Antony). Wij werken professioneel met een doelgericht 10 weken plan werken met oog op ontwikkeling en fun!

Inhoud lessen
Voor elke leeftijdsgroep duren de lessen 60 minuten. Je begint met de 1e 10 minuten warming-up waarbij de trainer ook even de kans heeft om even te communiceren met andere padellers of bijvoorbeeld even gebruik maken van de sanitaire voorziening (er is altijd iemand die de jeugd in de gaten houdt). Hoe de lessen zijn opgebouwd is afhankelijk van de leeftijdsgroep.

Kosten lessen 1x per week
6-8 personen 10 weken les = €85
4-6 personen 10 weken les = €125
3 personen 10 weken les = €165

Kosten lessen 2x per week
6-8 personen 10 weken les = €170,– €150
4-6 personen 10 weken les = €250,– €225
3 personen 10 weken les = €320, €295

 


 

”Veel volwassenen kunnen al goed padel spelen, hoe zou het zijn als zij als kids waren begonnen?”

 


  

 


 

Padel kids 5 t/m 9 jaar (stage 1)
Speelsgewijs, veilig en vooral samenwerkend gaat je kind aan de slag met de basis van Padel op de padelbaan met en zonder het padelracket! Er worden verschillende oefeningen en spelletjes gedaan waarbij ook oog is voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling. Ontdek ook de kids lessen van 60 minuten. Wij zorgen volledig voor het hele uur voor uw kind.

 

” Padel is goed voor de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling ”

 


 

Padel Junioren 9 t/m 14 jaar (stage 2)
Tijdens uitdagende en doelgerichte oefeningen met de groep worden er allerlei technische, tactische, mentale en fysieke tips en trics uitgedeeld om jouw spel te verbeteren! Je wordt beter en slimmer in het Padel spel en hierdoor wordt het steeds leuker en leuker. Ervaar steeds langere en spannende rally’s! Ontdek ook de junior lessen van 60 minuten.

 

”Hoe beter je wordt, hoe leuker!”

 


Padel Pre-Senioren 14 t/m 17 jaar (stage 3)
Padel is voor iedereen leuk! Leer Padel spelen en kom lessen volgen. In de groep doen we verschillende oefeningen om alle technische en tactische kennis over te brengen. Ontdek ook Padel! Elke les is er ruimte om tegen elkaar punten te spelen. Met wie wil jij graag Padel spelen en Padel skills leren? Ervaar steeds meer langere en spannende rally’s door de uitdagende oefeningen. Probeer ook de Pre-Senior lessen van 60 minuten.

 

” Samen met je vrienden of maak nieuwe vrienden op de padelbaan, ik zie je daar!”

 


De les of training gaat niet door, wat nu?
Een les kan helaas door verschillende omstandigheden niet doorgaan. Denk bijvoorbeeld aan onbespeelbare padelbanen. Indien er zo’n soort overmachtsituatie voordoet zul je als persoon (privé les) of groep een tegoed ontvangen om met de trainer een inhaalles te plannen. De inhaalles(sen) zal binnen een Padel-Only seizoen in overleg gepland en gegeven worden.

Mocht u door een persoonlijke reden helaas niet aanwezig kunnen zijn, dan is de les helaas niet in te halen.

Let op: bij een overmacht situatie waardoor de les niet doorgaat geldt er per Padel-Only seizoen het volgende:
De eerste les is één inhaalles tegoed!
De tweede les is ten koste voor de klant.
De derde les is één inhaalles tegoed!
Etc.

 


 

4 Padel seizoenen!
Het jaar hebben wij opgedeeld in 4 seizoenen. 
– begin januari tot halverwege maart = pre pre zomer seizoen (week 2 tot week 12)
– begin april tot halverwege = pre zomer seizoen (week 14  – week 24)
– eind juni tot begin september = zomer seizoen (week 26 – week 36)
– halverwege september tot eind november = after zomer seizoen (week 38 – week 48)