Jeugd inloop bij LTC Triomf


Tijdens de inloop training ga je met één van onze padel trainers aan de slag met de verschillende padel technieken en tactieken. Onervaren, beginner of meer ervaren. Het maakt bij de inloop training niet uit. Kies een datum en meld je aan!

 


De inhoud van een inloop training

Na het aanmelden ben je van harte welkom op de geselecteerde dag & tijdstip. Bij aankomst maken wij kennis met elkaar en gaan wij de padelbaan op. Je bent allereerst vrij om te doen wat je wilt (hooghouden, tegen de muur slaan of bijvoorbeeld overspelen). Als iedereen aanwezig is gaat de les gezamenlijk beginnen. De les staat in het teken van oefenen met Padel. We gaan allerlei oefeningen doen om steeds handiger te worden met de bal en het racket! Oefenen en plezier staat centraal.


Aanmelden voor de leeftijd 5 t/m 7 jaar

Vanwege te weinig spelers is deze leeftijdscategorie niet standaard ingepland. Heb je interesse om kennis te maken met padel en is jouw zoon of dochter deze leeftijd, vraag naar de mogelijkheden!

 


 Aanmelden voor de leeftijd 8 t/m 10 jaar 

Hieronder vind je de eerstvolgende opties bij outdoor locatie LTC Triomf.

 


Aanmelden voor de leeftijd 11 t/m 15 jaar

Hieronder vind je de eerstvolgende opties bij outdoor locatie LTC Triomf.

 


Praktische informatie

– Je hebt geen eigen racket nodig
– Je kunt voor meerdere spelers tegelijk aanmelden
– Houdt je mail in de gaten voor vertrek, als het niet door gaat krijg je van ons een mail.
– Mocht je plotseling moeten annuleren kan dat kosteloos tot 24 uur van tevoren dat de les start door de locatiemanager: Nicky, te berichten via WhatsApp op: 0619789586. Binnen 24 uur van tevoren is er geen restitutie van credits mogelijk.
– Heb je vragen over de betalingen: arwin@padel-only.nl
– Heb je vragen, stel ze via nicky@padel-only.nl.

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00