Jeugd inloop padelles bij TPV Heksenwiel


Tijdens de inloop training ga je met één van onze padel trainers aan de slag met de verschillende padel technieken en tactieken. Onervaren, beginner of meer ervaren. Het maakt bij de inloop training niet uit. Kies een datum onderaan deze pagina en meld je aan!

Voor de leeftijd 5 t/m 7 jaar: geen mogelijkheden.
Voor de leeftijd 8 t/m 10 jaar: woensdagavond
Voor de leeftijd 11 t/m 15 jaar: woensdagavond


De inhoud van een inloop les

Na het aanmelden ben je van harte welkom op de geselecteerde dag & tijdstip. Bij aankomst maken wij kennis met elkaar en gaan wij de padelbaan op. Je bent allereerst vrij om te doen wat je wilt (hooghouden, tegen de muur slaan of overspelen). Als iedereen aanwezig is gaat de les gezamenlijk beginnen. De les staat in het teken van oefenen met padel. We gaan allerlei oefeningen doen om steeds handiger te worden met de bal en het racket! Oefenen en plezier maken staat centraal.

 


Praktische informatie

Je dient je aan te melden via deze pagina. Je hebt geen eigen racket nodig, want deze hebben wij te leen. Je kunt meerdere plaatsen tegelijk reserveren. Houdt je mail in de gaten voor vertrek, want als de les onverhoopt niet doorgaat krijg je van ons een mail. Heb je vragen, stel ze dan via wally@padel-only.nl. of stuur een WhatsApp bericht op 0610060716. Mocht je plotseling moeten annuleren kan dat kosteloos tot 24 uur van tevoren dat de les start door locatiemanager Wally te berichten via WhatsApp.


 

Hieronder vind je de eerstvolgende mogelijkheden


Maak kennis met padel cursus – Nieuw

Als je wilt starten met padel kun je momenteel een inloop les boeken onderaan deze pagina. Maar, dit zal gaan veranderen per april 2023. Dit zal gaan om een 5-tal padellessen in een groepje. Je kunt vrijblijvend meedoen en als jouw kind het leuk vind kan hij/zij een vervolg maken van een x-aantal lessen om het seizoen af te maken! Vanaf eind januari zal er meer informatie bekend worden over deze maak kennis met padel cursus.

 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00