Jeugd inloop bij Vlaardingen Indoor


Ben je onervaren en wil je een keertje kennismaken met padel? We hebben op donderdagavond 18:30 – 19:30 uur een inloop training. Na het aanmelden zie je een padel trainer op de padelbaan. Met hem ga je aan de slag en leer je padel spelen. Kies een datum onderaan deze pagina en meld je aan!

Voor de leeftijd 5 t/m 7 jaar: momenteel geen mogelijkheid
Voor de leeftijd 8 t/m 11 jaar (2013-2016):
Donderdagavonden 18:30 – 19:30 uur
Voor de leeftijd 12 t/m 15 jaar: geen mogelijkheden momenteel


De inhoud van een inloop les

Na het aanmelden ben je van harte welkom op de geselecteerde dag & tijdstip. Bij aankomst maken wij kennis met elkaar en gaan wij de padelbaan op. Je bent allereerst vrij om te doen wat je wilt (hooghouden, tegen de muur slaan of overspelen). Als iedereen aanwezig is gaat de les gezamenlijk beginnen. De les staat in het teken van oefenen met padel. We gaan allerlei oefeningen doen om steeds handiger te worden met de bal en het racket! Oefenen en plezier maken staat centraal.

 


Praktische informatie

Je dient je aan te melden via deze pagina. Je hebt geen eigen racket nodig, want deze hebben wij te leen. Je kunt meerdere plaatsen tegelijk reserveren. Houdt je mail in de gaten voor vertrek, want als de les onverhoopt niet doorgaat krijg je van ons een mail. Heb je vragen, stel ze dan via joris@padel-only.nl of stuur een WhatsApp bericht op 0611329197. Kun je toch niet deelnemen? Dan kun je tot 48 uur van tevoren jouw plaats nog annuleren via WhatsApp.


 

Hieronder vind je de eerstvolgende mogelijkheden


 

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00