🎾 Elevate your game 🚀


Ontdek ons aanbod, voor jeugdspelers met passie voor competitief spel op een hoger niveau. Professionele begeleiding en intensieve trainingen, gecreëerd voor ambitieuze spelers die hun skills willen verbeteren en hun competitieve potentieel willen ontwikkelen.


Professioneel training sessies (x2)
Techniek, tactiek en fysiek
Per training aanmelden

 


Wat houd het in?

1.5h training: 90 minuten les, opgesplitst in een fysieke “pre-match” voorbereiding (circa 20 minuten), gevolgd door gespecialiseerde competitie-oefeningen met onze trainers (ongeveer 50 minuten). We sluiten af met wedstrijdvormen in het laatste deel van de les (circa 20 minuten)

Ervaren trainers: Deze training wordt geleid door ervaren coaches: Maurice Pinkster, Javier Aparicio en Toon Punie. Elk van hen beschikt over expertise in competitie, fitness en jeugdtraining, waardoor ze een uitgebalanceerde begeleiding bieden voor elke speler.

Groep indeling & Community: Wij zullen jeugdspelers in groepen indelen op basis van hun padelniveau en leeftijd. Deze strategische indeling biedt een omgeving die past bij individuele competenties en ambities. Naast het verbeteren van je spel, zijn onze trainingen gericht op het smeden van vriendschappen binnen de sportwereld.


Voor wie?

Vanaf 12 jaar
Heeft al lessen gevold /of padel ervaring
Passie voor ontwikkeling

 


🏷️ Prijs

De kosten zijn €17,5 per jeugdspeler voor Q1 2024  (50% goedkoper). 

De originele kosten zijn €35,- per persoon.

Padel-Only biedt sponsoring voor dit initiatief in het eerste kwartaal, met als doel de drempel voor deelname aan training te verlagen, teams te vormen en de community gevoel hoog te houden.


Sponsoring

Met de geschiedenis van 4 ambitieuze heren (Thijs, Kol, Mylan en Pascal) die sinds 2021 het liefst elke dag op de baan wilden staan & met de vereniging LTC Triomf, die deze ambitieuze plannen financieel als organisatorisch wilde ondersteunen is het allemaal begonnen! Een selectie team. Meerdere keren in de week trainen is financieel belastend en daarom is sponsoring nodig om deze passie en ambitie te kunnen ondersteunen. Wij zijn op zoek naar betrokken partners die willen bijdragen aan de prestatieve sportparticipatie van onze jeugdspelers. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 


Hieronder vind je de eerstvolgende mogelijkheden

Reservering(en)

Op dit moment heb je niks gereserveerd.

Totaalbedrag

0.00