0

Maak kennis met Padel voor 55+ers


Samen met andere 55+ers leert je deze ochtend padel kennen op een hele laagdrempelige en toegankelijke manier. Padel wordt ervaren als een makkelijker dan bijvoorbeeld tennis. Wij laten je graag zien hoe dat komt. 

 

”Proberen kan geen kwaad, meld je hier aan”

 

Wie: 55+ers die ter been zijn
Wat: Een ochtend kennismaken met Padel
Waar:
 Kralingseweg 226, Rotterdam bij: Padelclub Victoria.
Wanneer: Donderdag ochtend 16 april


Wat gaan we doen?

Bij aankomst bij Padelclub Victoria drinken wij met elkaar een bakkie koffie of thee. Wij zullen in de kantine uitleggen wat Padel is. Je kunt alle vragen stellen voordat wij op de padelbaan gaan beginnen met kennismaken. Wij zullen ervoor zorgen dat je op jouw niveau kunt spelen.

Na het kennismaken met Padel zullen wij met elkaar afsluiten.

 


Padel, makkelijker dan tennis.

Een padelbaan is een stuk kleiner dan een tennisbaan. Dit betekend bijvoorbeeld dat je minder grote afstanden hoeft te rennen om de bal terug te slaan. Als het punt gespeeld is, dan heb je de bal snel te pakken. En kun je met het volgende punt weer beginnen.

Het padelracket is iets kleiner dan een tennisracket. Ook heeft het racket geen snaren waardoor de bal minder hard gaat.

 

 

”Meer lezen over wat is Padel? Klik hier voor meer informatie”


Heb je vragen? Stuur mij (Arwin) een WhatsApp bericht op +316 12123876 of stuur gerust een mailtje.

Je bent welkom met al je vragen.

 

Keer terug naar de Blogs voor meer informatie, klik hier!

Arwin

Arwin

Eigenaar Padel-Only

Idee voor een blog?

Deel het met mij. Ik ben benieuwd naar jouw idee. Padel-Only Academy is er voor jou. Heb jij Padel vragen? Wil jij meer informatie over de verschillende technieken, tactieken, mentaal of fysieke aspecten van Padel? Of wil je meer informatie over overige Padel aspecten? Stuur mij een bericht, ik kijk ernaar uit!