Start met Padel bij TV Roosendaal


Padel, makkelijker te leren en te spelen dan tennis. Naast dat het makkelijker is, is het ook heel uitdagend op ieder niveau. Wij laten je graag zien waarom! Tijdens dit twee uur durende event leer je de regels en oefen je met de basis slagen onder begeleiding van een Padel trainer. 


Wat gaan we doen?

Volwassenen: Tijdens de eerste minuten op de padelbaan leer en oefen je met de basis van Padel. Als je nog geen eigen racket hebt, krijg je deze van ons te leen. Je ontdekt en oefent vervolgens met de Forehand, de Backhand, de Service en de bal terugslaan nadat hij tegen de achtermuur is gekomen. Aan het einde van het twee uur durende event heb je Padel geoefend, je kent de regels en je hebt een wedstrijd gespeeld. Let op: Vanwege de corona-maatregelen kunnen we voorlopig geen toernooivorm organiseren.

Jeugd: Iedereen vanaf 9 – 14 jaar kan meedoen met het JR event. Tijdens dit starters event zal er geen toernooivorm gespeeld worden, maar zul je wel Padel spelenderwijs ontdekken.


Wat zijn de kosten?

Als lid van TV Roosendaal: € 0 , bemachtig hier je credit.
Als niet-lid van TV Roosendaal: € 10 , koop hier je credit
Als niet-lid van TV Roosendaal JEUGD: €5 , koop hier je credit,

 


Aanmelden in het online rooster

Na het aanschaffen van jouw persoonlijke credit, kun je in het online rooster hieronder een datum kiezen en je hiervoor aanmelden. Heb je vragen? Stuur dan een bericht naar arwin@padel-only.nl of 0612123876.