Wekelijkse padellessen

Doe mee met de wekelijkse padellessen van 60 minuten en ontwikkel jezelf als een betere en meer complete Padelspeler. Tijdens de 16-weekse cursusga je in een vaste groep op een vast tijdstip werken aan je techniek en tactiek. Maar, ook zul je fysiek en mentaal op gepaste wijze uitgedaagd worden.

 

Wanneer zijn de lessen?

Wekelijks zal er les gegeven worden op maandag door: Bart Houweling en op donderdag door:Jeroen Soederhuijsen. De 16-weekse cursus start in oktober of in april. Daarbij worden er in de vakanties en op zon- en feestdagen geen lessen gegeven.

 

Aanmelden als individu

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog geen groepje? Geen probleem. Laten wij allereerst eens kennismaken. Wij willen namelijk graag eerst jouw niveau bepalen, voordat we jou bij andere geïnteresseerde kunnen plaatsen. Na het kennismaken kunnen we vervolgens de mogelijkheden voor wekelijkse lessen gaan bespreken. Kies om kennis te maken voor een gratis starters event met startende en onervaren spelers. Of kies voor een losse les met 1-4 eigen gekozen trainingspartners.

 

Aanmelden als groep

Heb je al een groepje compleet van 3 of 4 spelers? Dat is mooi, want dan weet je al wie jouw trainingspartners worden voor het komende seizoen. Hierdoor is een eerste kennismakingsles met de trainer niet nodig. Je kunt jouw groepje aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

 

Kosten & aanmelden

4 personen per groep = € 42,- per maand (6x) of € 249
3 personen per groep = € 51,- per maand (6x) of € 304

 


 

 

Heb je hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.