Wekelijkse padellessen

Doe mee met de wekelijkse padellessen van 60 minuten en ontwikkel jezelf als een betere en meer complete Padelspeler. Tijdens de 17 weekse cursus ga je in een vaste groep op een vast tijdstip werken aan je techniek en tactiek. Maar, ook zul je fysiek op gepaste wijze uitgedaagd worden.

 

Wanneer zijn de lessen?

De 17 weekse cursus start in oktober of in april. Daarbij worden er in de vakanties en op feestdagen geen lessen gegeven. De lessen worden vooruit ingepland.

 

Aanmelden als individu

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog geen groepje? Geen probleem. Aan de hand van jouw sportervaring gaan wij proberen om een geschikte groep te maken. Los daarvan ben je van harte welkom om kennis te maken tijdens het starters event. Of kies voor een losse les met 1-4 eigen gekozen trainingspartners.

 

Aanmelden als groep

Heb je al een groepje compleet van 3 of 4 spelers? Dat is mooi, want dan weet je al wie jouw trainingspartners worden voor het komende seizoen.  Je kunt jouw groepje aanmelden door onderstaand formulier in te vullen.

 

Kosten p.p. voor de 17-weekse cursus

4 personen per groep = € 45 per maand (6x) of eenmalig € 255
3 personen per groep = € 57,50 per maand (6x) of eenmalig € 340

 


 

 

Heb je hulp nodig? Stuur een e-mail naar: Nicky@padel-only.nl

 

 


 

 

Aanmelden voor de 17-weekse is niet mogelijk. In september 2021 start de nieuwe inschrijving. Je kunt wel 1, 5 of 10 losse lessen kopen en inplannen. Klik hier voor meer informatie.