Padel-Only JR programma


De snelst groeiende sport van Nederland wordt steeds bekender en populairder onder de jeugd. Je kunt vanaf 6 jaar al meedoen met onze padellessen. Vroeg geleerd is oud gedaan. Laten we snel aan de slag gaan!

 

Aanmeldformulier onderaan de pagina
 


Starterscursus – 4 lessen

Doe vrijblijvend mee en beslis na 4 lessen of je verder wilt gaan met Padel. Met deze 4-weekse padel starterscursus heb je Padel zo onder de knie. Bij de eerste les ontvang je jouw gloednieuwe padelracket om gelijk goed van start te kunnen gaan.

In een groepje van 4-6 junioren leer je de basis van Padel. Elke les duurt 50 minuten en wordt verzorgd door één van onze padeltrainers.

Kosten voor 4 lessen inclusief nieuw padelracket
Als lid van de Padelclub/vereniging: € 79
Als niet-lid van de Padelclub/vereniging: € 99

 


Wekelijkse lessen

 

In een groepje van 4-6 junioren ga je meerdere weken achter elkaar aan de slag. Onze padeltrainers begeleiden de junioren en leren hen allerlei padel technieken en tactieken aan. Daarbij vinden wij veiligheid in de les erg belangrijk.

De inhoud van de les gaat meestal over het controleren van de bal. We leren de junioren hoe je rally’s moet spelen, hoe je samen moet werken als een team, hoe je de muren in jouw voordeel kunt gebruiken en hoe je moet scoren om te winnen. Bij een winnaar is er altijd een verliezer. Tijdens de lessen leren wij de junioren hoe je hiermee om moet gaan. Wil jij Padel leren spelen? Schrijf je dan snel in!


Kosten per les
€ .. per persoon.

Let op: Deze cursus kun je alleen volgen als je lid bent van de club.


 

”Padel is goed voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling”

 


 

 


 

Padel kids (stage 1) 6 t/m 8 jaar 
Speelsgewijs, veilig en vooral samenwerkend gaat je kind aan de slag met de basis van Padel op de padelbaan met en zonder het padelracket. Naast de duidelijke regels die wij maken gaan we plezier maken op de baan. Er worden verschillende oefeningen en spelletjes gedaan waarbij ook oog is voor de sociale, cognitieve en motorische ontwikkeling. Ontdek ook de kids lessen van 50 minuten. Wij zorgen volledig voor uw jeugdspeler het gehele lesuur.

 

” De lessen zijn veilig en speelsgewijs opgebouwd, leer cognitief, sociaal affectief en motorisch! ”

 


 

Padel Junioren (stage 2) 9 t/m 12 jaar 
Tijdens uitdagende en doelgerichte oefeningen met de groep worden er allerlei technische, tactische, mentale en fysieke tips en tricks uitgedeeld om het spel te verbeteren! Je wordt beter en slimmer in het Padel spel en hierdoor wordt het steeds leuker en leuker. Ervaar steeds langere en spannende rally’s! Ontdek ook de junior lessen van 50 minuten.

 

”De meest ideale leeftijd om padel te leren spelen, pak je kans!”

 


Padel Junioren (stage 3) 12 t/m 14 jaar 
In deze lesgroepen doen we verschillende oefeningen om alle technische en tactische kennis over te brengen. In les is er ruimte om tegen elkaar punten te spelen. Met wie wil jij graag Padel spelen en Padel skills leren? Ervaar steeds meer langere en spannende rally’s door de uitdagende oefeningen. Probeer ook de Pre-Senior lessen van 50 minuten.

 

” Neem je maatjes mee en kom wekelijks Padellen ”